123110

bonjour!

klockan ar 1:49 och jag at precis frukost...tva krispy kremedonuts, sunchips och en mozarellamacka. fyfasen. befarar att det endast ar borjan pa en lang dag av trostatande. jag ar snart sa nere att jag inte kan tanka langre. vilken forbannat festlig nyarsafton! arton ar ar jag dessutom. inga planer. nykter, junkfood, hemma, formodligen en usel film eller tva. kill me por favor. i seriously wouldn't mind. jag vill vara med min familj och dricka vin och champagne. well, far forsoka gora det basta utav det. ockupera mig med movies och furza runt i pyjamas. woohoo! oj haha glomde att publicera...naval. ha en fin nyar ni som kan! om fem, sex mander troligtvis ar jag ater i sverige och ater intoxikerad hehe maste sta ut. ska klura ut vad jag kan gora for lycka en dag som denna och kanske nagra nyarsloften. bisous!


igar, 29e december.

gardagen var ganska superb. ines och jag blev upphamtade av bryan pa formiddagen da vi akte till starbucks for en fika. vanilla latte for mig. hahah alltsa ines ar sa jakla lustig i smyg jag onskar att jag kunde battre spanska for jag lovar att att hon ar sa friggen hilarious utan sprakbarriarer. bryan ar sa jakla lustig ocksa haha efter nagra timmar pa starbucks akte vi tillbaka hem till mig och jag tvingade bryan att ata lakrits och han nara pa dog right there. ines filmade ocksa hoho bahzing! brybry stannade kvar till atta nagonting hehe han ar ett sadant happypill, ines pyste tidigare och befinner sig i new friggen york nu och jag saknar henne redan! well, vi sag the blind side igar och den var forbaskat bra! jattesweet film. about to damn weep. det ar jag ocksa for att mitt nyar kommer vara det varsta och mest handelselosa nagonsin herregud vad ska jag ta mig till! naval, 2:55, samtalar med kev och borde kasta in handduken snart till vad som kommer bli det mest deprimerande nyaret nagonsin. bonne nuit!


123010 kinda

hi y'all!

ligger komfortabelt i min sang och lyssnar pa the shins och talar med bryan hehe, klockan ar 1:30 och trott ar jag. idag har min amerikanska familj och jag celebrerat julafton hehe fully late! imorse slapade jag mig ur sangen strax efter tio for att hjalpa sue sla in mer paket medans kikning pa mean girls. sedan arenden och things hela dagen. traffade for forsta gangen min vardfamiljs dotter shannon som bor i new york och hennes pojkvan nick : )) verkar muy trevliga! heat och will var over ocksa. vi oppnade alla paket och dinerade grilled chicken salad och aspargustart, sweet.

jag fick en hel det smasaker men blandannat ipodhogtalare med klocka typ. och en digital translator till sex sprak. well, jag kopte herrans bra julklappar i ar maste jag saga. overdrev gjorde jag ocksa. sarskilt till min svenska familj nar jag nu kan skicka det heh. dagen har varit bra, har lidit utav huvudvark though men annars sa. vi kikade nyligen pa en tjugo ar gammal cheesy komedi hehe.


ah dang quiero glogg!...zzad.


122910

hi y'all!

ines ar har : )) och ockuperar duschen samt spenderade gardagen har och kinesade vid min sida. bryan kommer snart och hamtar upp oss for en fika pa starbucks. jag ser ut som en mardrom med gardagens smink, typ vafflat barr och med tva krispy kremedonuts i magen, fykatten. det var min frukost delat med en grapefrukt och kaffe, sweeeet. igar gjorde vi ingenting, skulle egentligen ata skaldjur med min kusin dar han jobbar men icke och sedan skulle vi pa bio med bryan och nagra men icke. big dang fail. vi var dock pa marshalls en stund dar jag kopte lite ytterligare julklappar hehe och en engery boosterbok till mig haha. ooh haha kopte pojkkalsonger fran calvin klein ocksa hahah vetefasen varfor, de var billiga. holl tillbaka eftersom jag spenderade massa pengar pa scheisse igar pa target och lite sa. oh well, tid att rusta upp mig! bisous!


Si pudiese ser una parte de tí, elegiría ser tus lágrimas. Porque tus lagrimas son concebidas en tu corazón, nacen en tus ojos, viven en tus mejillas, y se mueren en tus labios <3 HAHAHA!


igar, christmas day.

gardagen var acceptabel, valdigt dalig till en borjan, deprimerande rent utav. talar inte med vissa manniskor i den har familjen, kanske temporart kanske permanent. vi hade en herrans massa mat blandannat turkey, sweet potato brandysomething som var sott och jattedelicious hehe, mac and cheese, nagra markliga rakor jag inte testade, cheesedip med nachos, fruktsallad und so weiter. jag dinerade med them oldies hehe, gillar det. delade givande samtal med memere hehe g'ma perry om stockholm dar hon var i september om jag minns ratt. senare anlande finalmente min favoritkusin john : )) han ar lustig och snall. sedan samtalade jag mest med honom.
 

de flesta i familjen Perry : )) jag med mina jatteroda strumpbyxor till hoger.

vi alla korde el dirty santa game da alla har nummer i ordning och valjer paket alternativt snor ett som nagon redan oppnat och forsoker behalla det basta. jag fick nagon dvd heh woo. nar alla gav sig ivag vid kanske nio, tio stadade vi och sedan kikade sue och jag pa film. 50 cent's narmare bestamt hehehh. sa jakla usel! den heter "before i self destruct" och den var fruktansvart. en sadan dar man vantar pa att nagonting bra ska handa men det kommer aldrig. stick to the rappin poooor fn favor haha! alla var sa daliga actors och talade svarforstaelig engelska. jag fick forresten en skrivbok och pennskrin av linda ocksa, rart : )) det var mitt amerikanska julfirande! missade ju tyvarr christmas eve och el mass i kyrkan och sa men det kunde jag inte ra for. alright, bonne nuit!


min vardfader mike, min vardmoder sue, ena hunden drake och jag : )) hehe ser ut som mike har kissat i byxan men det ar diskvatten minsann.


122610 kinda

hey y'all!

jag lyssnar i skrivande stund for forsta gangen pa hakan hellstroms nya album jag fick i mitt svenska paket : )) det delat med massa svenskt godis och choklad samt en i <3 nytshirt av bror. tack sa mycket fader och bror, made me muy happy! : )) pahittigt med hakan, lycklig! lakrits och marabou ar ju sa jakla gott nar jag tanker efter. klockan ar ungefar halv ett och jag ar redo for sangen, har precis legat och last vilket jag ska fortsatta med. idag har jag inte gjort mycket, talat med daddy, kevin och bryan i vanlig ordning. sett "new in town" vilken var knappt acceptabel och darefter "forrest gump" som ar amazing och ska utspela sig i alabama : )) love it! atit pizza, svenskt snask och red velvetcake, yum.


vackra, amazing hakan hellstrom!


122510 - MERRY CHRISTMAS Y'ALL!

bonjour mina kara!

GOD JUL! jag har hjalpt sue hela morgonen med att fa iordning allt tills alla kommer och jag tror de anlander inom ett par minuter nu vid fyra so woop, time to put on my happyface! om jag distraherar mig med saker gar det bra. det blir nog fint med julmat, dirty santagame, framskjuten julklappsoppning till 29e och slaktingar som inte ens ar mina riktiga. jag har farmor och annie konstant i atanke, jag alskar er! och min familj, jag alskar er! forovrigt satsar jag dagen till ara och bar jatteroda strumpfhosen i ett forsok till christmas spirit oh yes. inte en skymt av sno utan istallet fallna lov och lite kyligt ute sa det kanns inte som jul for fem ore men vadkatten, skont att inte behova genomlida sno i ar! alrightyy, ha en fin christmas day yall! bisous!


me and notre maison for nagon vecka sedan!


fml.

 jag genomlider utan tvekan mitt livs varsta julafton. not that it matters. sa lange my granny och my great aunt blir battre sa gor det ingenting. jag skulle do for er bada jag alskar er. du maste kunna ga! : (( och varfor en damn stroke pa julafton? : (( det delat med tusen andra fragor. vad fasen gor jag har i alabama dar alla utom en enda person gor mig olycklig? jag har alltid tankt att jag aldrig ska ge upp och aka hem, hur svart jag an har haft det, men nu ar situationen annan och fragan ar om jag skulle kunna sta ut att vara sa langt ifran hemma om nagonting som intraffat blir varre. ush jag mar lika daligt som forra hosten om inte varre. pa alla aspekter i mitt liv. oh well, kan beklaga mig hela kvallen men jag avslutar dar. jag ar atminstone lycklig som har bryan som finns dar for mig. jag grat for mycket for att kunna aka till linda's sa kvallen spenderar jag ensam vilket inte kunde passa battre. det ar nastan till den grad att jag inte bryr mig om jag hamnar i trubbel for det har ocksa. osympatiska javel. but hey, merry christmas yall!


122410 - MERRY CHRISTMAS Y'ALL!

bonjour!

ah, vaknade vid 10:30 da sota Mrs. Amy Roe ringde och meddelade att hon skulle svanga forbi med Macy med en liten gava : ) har saknat de tva! sketen och acklig som jag var kutade jag ut i min lustiga paul frankpyjamas och friggen crocs(!) och blev tilldelad peacetingtings. strumpor, scarf och smycke. aw. de kanner mig sa val : ))

GOD JUL PEOPLE! jag onskar innerligt att jag var i sverige med min familj och celebrerade idag. nu har jag fatt i mig morgonens kaffekopp och tankte mala naglarna och hoppa in i duschen. ikvall ska vi till linda's house med slaktingar, well inte mina riktiga obviously, och celebrera lite, vet inte riktigt vad eftersom vi ska celebrera har hemma imorgon ocksa. det kan bli kul om john ar dar hehe han ar sa lustig. traffade honom i tisdagskvall efter att jag spenderat dagen med bryan.


brybry min haftigaste amerikanska compadre : ))

kanske jag ska dela med mig utav. tisdagen spenderade jag med bryan eftersom han pyste ivag i onsdags till atlanta : ( forst akte vi till bel air mall dar jag inte fann nagonting, skyndade hem och sedan akte vi till good ol' walmart hehe dar jag kopte carstoys till erik och en auburnfootball till johan i julklapp. det var en mycket fin dag, bry ar sa snall : ))

onsdagen spenderade jag lite pa hobby lobby med sue dar jag kopte tva julklappar. sedan hjalpte jag sue att gora spicy black bean balls haha tempting. det var verkligen inte vart det hehe jag nastan tog kal pa min hand nar jag skulle skala och sedan riva en forbannad sweet potato det tog mig 40-50 minuter och jag astadkom lite smulor haha fykatten var pa vippen att grata. well, el cooking tog nagra timmar, narmare tre eller fyra, sedan kom ines hit da vi delade givande samtal, tog hilarious bilder och vet inte vad mer.


ines y yo last week : ))

igar torsdag vaknade vi tio med femton minuter pa oss att gora oss redo for shoppering med heather och candice. har inte varit med heather pa lange och candice likasa. vi akte till kohls och sedan marshalls dar jag shoppade galet igen for 220 dollar. massa julklappar dock! men en guessvaska, en tommy hilfigervaska, tommy hilfigerbh, calvin kleinkalsonger hehe, calvin kleinplanbok, body shop moringa spraylotion till mig. sweet. det gjorde mig anda inte sa lycklig.


mememee : ))))

sedan spenderade jag typ tre, fyra timmar med att sla in paket med ines och sue lite samtidigt som vi kikade pa sweet home alabama : )) nog for att jag ar usel pa att sla in paket det ser forskrackligt ut. raknade att jag har kopt 34 jakla julklappar, stora och sma till folk, i ar om inte mer haha josses. jag har tva familjer att skanka gavor till though. kande mig som el friggen santa himself! nar jag blev ensam framat sju fick jag for mycket tid att tanka och madde darfor skit. forhoppningsvis lyser depressionen med sin franvaro idag men det ar bannemig inte latt att vara ivag fran sin familj under jul i can tell you that. alors, dusch jag ar fully nasty! sorjer over att for forsta julen i mitt liv i fink inte sett kalle anka...goddamit! GOD JUL!


swedes be happy y'all!


122310

it doesn't matter how much shopping i've done today, i'm still miserable. today i desperately need something stronger to make me happy. i want to see my family. spending christmas without them is definitely harder than i ever could have imagined it would be. going back to what i've been doing the last few hours....hoping tomorrow will be better. god jul kara familj och kara vanner. 

122110 kinda


hahah geezus, lite utav vad jag har skrivit under arets gang, epic. 04:52, har haft en superb dag, talar med kevin och ska nog snart kinesa. bisous!


122010 ' HAPPY BIRTHDAY G'MA! : ))

hi y'all!

djupt berord over att emelie bad mig att blogga haha tankte att det snarare var relieving for yall. idag har jag hursomhelst huvudvark vilket jag forsoker dampa med kaffe. idag ar det aven min kara farmors fodelsedag, ha den aran! : )) jag alskar dig! <3 idag har jag aven skypat med min bror i tva timmar samt talat med farfar for forsta gangen sedan i juli och fader lite. pretty much it. blev alldeles pahoppad for min southern accent vilken jag inte ens har! men tydligen sager jag numera jack daniel's lustigt. nog for att jag inte alltfor ofta talar om whiskey eftersom jag inte tycker om att dricka sadant.



fa se nu, igar sondag vaknade jag upp 10.30 efter att ha stannat uppe och delat en herrans lustig konversation med kevin till 5.30 och slapade my tired ass to church. vid tre gav vi oss ivag till g'ma perry's beach house for en family gathering : )) utgick fran att det skulle vara lame vilket det tidvis var men sedan var det awesome. traffade en av mina kusiner john som var jattelustig, satt mest och delade givande konversationer med honom och lilla peter hehe. dinerade dar, at chocolate och red velvetcake, drack strawberry soda som smakade red bull och hade lustigt at pojkarna. vi var hemma efter elva da jag talade lite med kevin och matt tills kinesning vid ett.


ines y yo : )) <3

i forrgar lordags sov ines har igen och vi begav oss till kohl's dar jag for forsta gangen nagonsin var uttrakad och inte kopte en enda sak! vi strosade runt i timmar i vantan pa sue. sedan lunchade vi alla tre pa panera bread company dar jag tog en halv sallad, halv sandwich och en caramel latte : )) och en i min forra franskklass jobbade dar hehe sedar. sedan akte vi forbi hudsons dar jag var forbannat uttrakad i nagra minuter tills lisa hoppade in i famnen pa mig fran ingenstans haha sa jag stod och catchade upp med henne herrans lange, mycket fin. alskar den tjejen. vid sex korde vi hem ines, handlade pa target dar jag aterigen var ovanligt otaggad men kopte pa mig en herrans massa saker, mest julklappar hehe, 12 jakla lipbalms blandannat oh lawdy! sedan blev det subwayhamtning for dinner : )) en crappy julmovie och sedan kevin till mitt i natten hehe kul.



lisa : )) i love you <3

i fredags akte sue, ines och jag till hudsons dar jag kopte tre bhar, en fran ck och tva fran tommy hilfiger. sedan akte ines och jag till bel air mall dar vi motte upp bryan och hans van for att sedan aka till nagra andra av hans compadres. sedan akte vi runt inklamda i hans bil, blandannat till kylen, sedan blev vi hemskjussade vid tio. trodde vi skulle do dar ett tag haha vadtusan. sedan blev det pizza, givande konversationer med colin och jag skrattade sa jag grat och sminket blev alldeles tokigt haha sa jakla kul kan dock inte saga vad. sedan kikade vi tre pa ps i love you och hoppade i sang pretty much. nu ska vi stada lite hehe great jag maste typ halla i mig en jakla aspirinforpackning kanns det som vetekatten vad denna massiva huvudvark beror pa. idag vet jag inte vart jag tar vagen an. adios compadres!


121710

bonjour!

elva ar klockan, jag har varit vaken i tva timmar och min spanska compadre ines sover precis bredvid mig. vad gor man i sadana situationer hehe alltid en kluring. igar gjorde jag allt mojligt hehe mina fotter typ brakade ihop av allt flanerande. vid tolv for sue och jag ivag for att hamta mina 600 dollars pills som kan gora min hud bla med lite otur hehe. satans dyra men forsta manaden tacker forsakringen. sedan hamtade vi upp amanda pa hennes jobb och strosade runt pa walmart en herrans massa for att sedan svanga forbi jobbet da jag vantandes i bilen stotte pa cecy som meddelade att ines befann sig inne pa kontoret sa jag visiterade henne och tog med mig henne till bel air mall med sue och sedan kinesade hon har. nu ar hon dock vaken sa jag berattar senare vad jag inhandlade. nu blir det frukost och sedan blir det christmas shopping pa kohl's, yes ma'am! bisous!


the sock monkey! min stora karlek.


121610 ' DO THE HUSTLE!

good morning y'all!

hahahah jag ar pa vippen att kissa i byxan och jag vaknade precis! jag kom pa igarnatt att jag borde borja varje morgon med en lat som alltid cracks me up och jag mindes till min stora forvanan det nu och blir lyckligare an jag nagonsin varit heheh. vaknade redan 9:30 av sms, det ni! ahora, frukost och dagsplanering! hahah jag kan inte satta fingret pa det men jag kan inte sluta skratta nar jag hor do the hustle. huh-uh i need some coffee! and a life haha. bisous!


121510 sorta.

bonsoir!

wah, fully redo pa att lasa lite for att sedan kinesa. steg inte ur sangen forran 1:30 imorse och sedan dess har jag bara epilerat benen nastan heh. at en middag muy grande, grilled sandwiches med sauerkraut faktiskt och sag one of them good ol' cheeky christmas movies, miracle on 34th street. nya though, kan tanka mig att den aldre ar mer sevard. jag har haft sallskap av min brybry hela dagen genom sms och huvudvark har jag ocksa, troligtvis eftersom kaffe har lyst med sin franvaro idag.



igar steg jag upp vid nio och bryan kom hit och hamtade mig tillsammans med becca, zavier och jared da vi begav oss till bel air mall for christmas shopping. fick inte mycket gjort, svangde dock forbi starbucks och kopte en peppermint white chocolate soylatte : )) pretty delich heh. sedan larde brybry mig att kora hans auto lite och sedan slutade jag upp hemma hos becca med henne vid tva da vi gick pa en promenad i den forbaskade kylan till varan skola st. paul's och strosade runt dar lite och sedan tillbaka vid 4:30 da sue hamtade upp mig. jag har bannemig inte flanerat sa lange sedan jag var i sverige! fros my nipps off under hela tiden dessutom, ganska imponerande. haha blev honkad eller tutad pa tva ganger inom kort tid haha och becca kunde inte sluta skratta at mig. "Not once but twice...hahahaha HONK-WORTHY hahahahahah :] had so muchhhh funn today ♥" ganska sweet haha. pa kvallen blev jag av okand anledning jattedeprimerad och langtade hem som tusan, tj var mycket rar da. naval, langt, avslutar med lady gaga's christmas song haha jatteamazing hon ar dang cool lite! bonne nuit!


121310

bonsoir!

12:31 sa det ar inte riktigt lucia langre, vilket forovrigt inte firas har i usa, saknade det lite. att vakna upp tidigt pa morgonen, halvslumrandes kika pa luciafirandet och slanga i sig en lussebulle till frukost. istallet sov jag ut till 9:30, forberedde mig for franskan med en kopp kaffe och tog el exam mellan 12 och 13:30, vilket forovrigt var sa latt att jag skulle ha gjort bra ifran mig utan att ha studerat alls sa de ungefarliga 15 timmarna utav studering och all panikpanik var helt i onodan men vadtusan, jag larde mig ju en del franska! visste ju inte vad som vantade mig, my first exam americano! efter the exam socialiserade jag med becca och bryan en stund tills colin hamtade upp mig.

efter ett stopp hemma akte colin och jag ivag pa arenden for att bara gora nagonting. sedan akte vi impulsivt till bel air mall och hade lustigt at allting men kopte ingenting. kan ni tro det! haha colin ar sa herrlich! sedan blev det dinerande med alla, hjalpte sue med sma julklappar hehe raknade stenar typ for att sedan spela lite kort med henne, alla andra var for lazy. nyligen avslutade jag min paborjade relation med matt : (( och det ar fruktansvart for jag vill inte ens men jag maste. ar inte tillaten att se honom, troligtvis pa grund utav den enligt vissa stora aldersskillnaden. inte fasen betyder val alder nagonting? naval. sad. men vi kommer vara compadres och inte forsvinna ur varandras liv samt dromma om en finare och rattvis varld. nu ska jag kinesa, imorgon ska jag till bel air mall med bryan och becca, vem den forsta kommer forbi och hamtar upp mig redan 10:00 AM imorgon. bonne nuit!

storstuderarn!

bonsoir!

oh lawdyy, klockan ar snart 1AM och jag har studerat franska enda sedan 11PM. ar for trott for att rakna ut hur manga timmar det ar, av nastan enbart studerande herregud, lite less. jag blir sa satans produktiv under stress men annars passerar ingenting! sju skrivna sidor med forhor, fyra egengjorda study guides..nu ska jag natta mig och hoppa i sang! onska mig lycka till infor imorgon, my first american exam! 12 ska jag infinna mig dar, far se nar jag slapar mig upp...och huruvida jag lyckas somna eller icke. har knaprat pa godis hela formiddagen, druckit fyra koppar kaffe, en root beer och tva stora colaglas for att lyckas fortsatta sa att somna blir nog inte det lattaste hehe. bonne nuit!


vad livet hade varit klurigt utan kaffe.


121210

bonjour y'all!

piggnar till med en kopp kaffe och mina episka mozarellamackor. det ar pretty dang awesome att amerikaner har sliced mozarella att ha pa mackor ju. sadan med skivad tomat, olivolja, salt och peppar ar min episka mozarella macka. idag blir det franskstudering dagen igenom, sa ar det iallafall tankt. my big french exam is tomorrow! merde. 12-13:30 i fink. men sedan har jag jullov! : ))


the mobile symphony. valdigt givande bild haha but oh well!

igar los studeringen med sin franvaro, jag skypade med bror i exakt 2:43:00 haha javlarimig! det var fint. sedan catchade jag upp lite med emelie, slangde i mig pasta, flog in i duschen och begav mig till the mobile symphony med foraldrarna och morforaldrarna. det var fint, fascinerande men samtidigt lite uttrakande eftersom man sitter still i en och en halvtimme. eller i slutet var det singalong haha...nog for att jag inte kan amerikanska christmas songs men jag bidrog med det lilla jag kunde. sedan kutade vi till bilen i regnet och sedan forsokte jag studera lite och hoppade i sang redan vid 1:30 efter givande konversationer med bryan och jana. alors. francais! bisous!


121110

bonjour!

jag taggar till infor franskstudering med en kopp starkt kaffe och peanutbuttermackor med skivad banan pa...slumpmassigt. annu mer slumpmassigt, lady gaga haha. colin overtalade mig att det finns mycket att analysera i hennes latar och han namnde faktiskt en hel del haftiga saker. lady gaga ar minsann cool. naval, gardagen spenderade jag mest i sangen och gjorde nothing. sedan akte jag med colin och hamtade upp dog food heheh, hade lustigt at skor pa shoe station och korde runt och lyssnade pa hog party music heheh, damn sweet! colin ar sa damn herrlich haha borjade grata flera ganger igar for att jag skrattade sa mycket i'm tellin ya!



nar vi atervande at vi alla den fredagliga pizzan : )) sedan spelade vi kort hehe, solitaire fast med fyra ibland fem peeps. jag testade for forsta gangen mina adorable sock monkeykort hahah. maste visa er dem nagon gang! mina motstandare var g'pa miller glenn, g'ma miller phyllis, sue och colin litegrann. haha alla var sa jakla passionerade i det och varsta fientligheten! fick alldeles ont i axlarna av all tension faktiskt. vi spelade i aproximadamente tva timmar och det var damn sweet. hahah skrattade hela jakla tiden at colin som har snappat upp "scheisse" och som forsokte saga "smisk" men lat dang russian och typ sa smik och scheisser! och vi talade spanska vilket jag knappt kan haha el abuelo alltsa! sedan sag vi dear john : )) alors, lite ray william johnson och sedan francais! bisous!


121010 sorta.

bonsoir!

ach gottchen, over halv tre redan, onekligen bedtime. jag har haft en mycket fin dag, ledig och allting! skulle skriva igarkvall da det visade sig att jag skulle pa nagon konsert at university of south alabama, det formodligen storsta colleget har i mobile, vilket jag ju visste...jassa minsann. hade jag icke hort ett ord om men jag slangde pa mig lite klader och foljde med. konserten var mycket fin, de spelade mest irlandsk musik och lite sa. fascinerande att kika pa sue's larare som ar en jakel pa fiol, damen som ar tokig pa el flute, bra gitarr- och trumpojkar, flaming ocksa che che. det var fint. sedan kom vi hem till den senaste middagen hittils hehe um elva. josses. efter det pretty much stupade jag i sang. berattar om min spannande fredag imorgon, bonne nuit! 


kikade precis pa dear john med colin : )) den var bra, sweet and all.

‎#49- My Swedish Love beautiful great personality glad i met her dont know what i'd do without her gotta teach me all these new things lol :)
aw, merci my brybry! : ))


120910 ' le matin

hi y'all!

jag har mots alla odds haft en stralande dag : )) fick nyss reda pa att jag ar ledig imorgon da alla har exams. den enda jag har ar franska pa mandag vilket jag behover studera en del till, muy importante. mandag kommer ocksa att vara min sista visitering i st. paul's det har aret! idag var den sista riktiga dagen vilket jag inte ens var medveten om. christmas! : ))

imorse skulle jag befinna mig i skolan um 7:15 for att dela ut el newspaper vi har publicerat i min journalismklass men eftersom det pagick sa mycket har hemma igar slapp det mig ur minnet enda tills da jag sasig lag i sangen vid 6:40 da det slog mig och jag kutade upp, hallde i mig en kopp kaffe, slangde pa mig skoluniformen och rusade mot bilen i vilken mike hoppade in i pyjamasen och korde mig hehe...made it! thank you père!

brybry var sweet och strosade runt mig med nar jag delade ut tidningen da jag stotte pa honom nastan omedelbart. det var forovrigt kallt som satan hehe vilket gor det annu mer beundransvart. lyckades ge ivag en hel drose med "the epistle" och sedan fick jag en chic-fil-a chicken biscuit och apelsinjuice som beloning : )) forsta tidningen jag medverkade i! har inte last den annu sa jag ska se till att gora det har snart.


thank el lawd for coffee! speciellt dagar (morgnar) som denna! ah far lite cravings nu nar jag tanker efter, kanske unnar mig en kopp jag har inte bestamt mig an.


120810

hi y'all!

wah, i grav matkoma efter en herrans massa amazing food. sue har i skrivande stund over nio damer fran jobbet over pa christmas party at our casa sa jag tar en paus nu och skriver med kara louisa de germany och brybry : )) har tjockat i mig massa pasta med bade alfredo och vodkasas hehe que?, en herrans massa oliver, sallad, brownies (tva..joder), en tiny crossaint och nagot som boston cream cake. och en jefla massa cola i'm tellin yaa..jag har haft en bra dag. bry ar damn sweet och gor mina dagar : )) som alltid nar vanskapar mig med pojkar sa skapas spekulationer men f that bara. g'pa miller hamtade upp mig fran skolan hehe. alors, batteriet ar pa vippen att kasta in handduken ska ge mig ivag pa jakt efter forlangningsladdar. bisous!


nya favoritringar fran simply vera by vera wang och fem par orhangen hehe. fredags inhandling minus ett par svarta emolookin vera wangjeans visar det sig hehe colin. far se till att matcha dem ratt.


La Valse D'Amelie

bonsoir!

ska genast kinesa nu klockan ar efter elva, ska slapa mig till skolan imorgon forutsatt att jag inte aterigen lagger mig kry men vaknar sjuk. touch woods. sedan sist har jag forsokt gett mig i kast med econ, last lite mindre an tre sidor pa vilket tog typ fyrtio minuter da jag ocksa insag att jag inte forstatt ett mierda. sedan un peu francais. atit hash brown casserole innehallande three cups of cheese - oh lawdy, damn gott though, med chicken och lima beans. av okand anledning luktar jag i skrivande stund sa forbaskat gott haha blir alldeles lycklig, vet inte om det ar min nya duschkram eller min nya harspray jag just anvande mig utav...sweet. oh, sue och jag borjade aven lite med julpyntningen och jag gav mig pa den brakiga julgranen idag med heh, magic hands en del lystes upp nar jag var dar for att forma grenarna. nu blir det lite catcher in the rye infor insomning. bonne nuit y'all! heh i keed.



jag alskar den har laten, finaste nagonsin. ar van vid att den later lite annorlunda men den har ar minst lika bra. nagon som kanner sig manad att ladda ned den at mig? sil vous plaît : )


120710

hi y'all!

tihi, runt fem pm och annu i pyjamas. idag var jag minsann hemma ifran skolan, mitt huvud var fruktansvart tungt och virrigt plus att min synasissomething brakade med mig nar jag tvingade mig upp vid 6:30 sa jag gav upp och atervande till sangen till 12 : ) behovligt. idag har jag mest atit och stadat mina rum heh. nu dricker jag gront te och ater en randig hershey's kiss som smakar mint : )) ska forsoka lasa fem sidor econ och arbeta lite pa franskan. igar noterade jag att my l'ecole har blockat el page sa jag numera inte kan blogga ifran skolan. kanske ar det lika bra fast nej, himla osmidigt faktiskt.  


el hershey's kiss! hehe verkligen en bild i alla tre stadier....j'aime!

annars passerade inte mycket igar, var trott som fnoske. fick reda pa att min iec skulle anlanda tjugo minuter innan hon anlande. hon kom hit for samtal och en plan som ska kika att jag skoter och forbattrar mig. var nervos som katten innan, trodde som alltid att jag skulle bli hemskickad, my brybry var sot och supportive, men jag ar annu har. naddes av daliga nyheter ocksa, jana min tyska och en av fa vanner i st. paul's gar inte dar langre : (( finner bryan vara min basta kamrat i skolan. haha sedan delade jag en alldeles for lang och sen konversation med colin efter att vi bart ner julgranen som statt framme i mitt rum i ett par manader haha holl pa att kissa i byxan! sa jakla osmidiga eller iallafall jag, granen bade delade sig pa mitten, sackade ihop och slutligen foll stjarnan i backen! oh friggen no! colin ar awesome! bisous!


askul haha!


today's buys!


alles fran forever 21. jag som inte ens brukar svanga in dar. forsta gangen nagonsin i el mall jag inte har shoppat galet pa abercrombie & fitch eller victoria's secret, gut i'd say! *testade nya kameran und so* tre par orhangen, tre ringar och en sakallad skinnjacka. bonne nuit!


120510

bonsoir!

ar pa vippen att kinesa men att blogga maste vara en daglig ritual! allt for er people. min lordag blev inte sa dum anda, jag gav mig ivag till cecy aven fast jag var osaker pa om jag verkligen borde eftersom jag var valdigt nere och pa daligt humor men jag ar glad att jag trotsade min instinkt : )) cecy's utbytesstudent ines fran spain var sweet. vi kom mycket bra overrens och fann oss sjalva valdigt similara : ) 

forst igar svangde vi forbi blockbuster dar vi hyrde eclipse, vampires suck och sex and the city2 : )) vilka forrutom den andra jag var fully stoked pa samt tankt se i evigheter men icke blivit av. eclipse var inget speciell, kanske var det spanska subtitelsen som distraherade mig men well. vampires suck ar pretty hilarious men det visste jag redan. sex and the city2 sag vi imorse och den var bra : ) insag att damerna borjar bli gamla samt att jag hoppas att de blir som the golden girls, vilka jag dock aldrig sett, och fortsatter med satc hela deras liv. vill absolut inte att det ska ta slut. aven om idebristen ar noterbar. 



jag spenderade natten hos cecy och sedan idag spenderade ines och jag nagra timmar i bell air mall idag : )) forsokte att inte shoppa sa mycket med tanke pa att jag redan spenderat typ 800 dollar something bara forra veckan. jag inhandlade dock en skinnjacka med nitar pa och en massa jewelry. och en starbucks pumpin spice soylatte : )) cozy.


was für ein samstag.

det ar lordag och strax efter sex, vid den har tiden brukar jag ata en superb dinner med daddy och bror, eventuellt de tva ytterligare broderna, och kanske dricka nagot gott vin. och vara lycklig. vad gor jag nu? sitter i instangd i mitt rum och drommer om ett finare liv. undviker nedervaningen for att inte bli olycklig och langtar efter min alskade familj i sverige pa andra sidan atlanten. min familj och en vinbox hade suttit oerhort fint, hade kunnat ge vad som helst for det just nu, med undantag av att ge upp och atervanda hem. jag tror att det blir antingen the catcher in the rye som far forgylla min kvall eller nagot sorgligt i stil med dear john, from what i've heard. over till positiviteten med att brybry och matt haller mig sallskap genom sms atminstone..bisous!

120410

bonjour!

lawdy, vacktes av sue 1.30 som berattade att syster + fastman och min kusin var pa vag sa jag hoppade in i duschen och nu vid 3.30 at jag precis lite lenny's sub med nachochips och medioker guacamole med en kopp kaffe till frukost. det ser ut som jag kommer att undvika nedervaningen idag, ska nog preparera min nya kamera istallet, funderar pa att googla "the first things you do with a new camera" eller nagonting da jag ar for lat att leta jarnet i alla forbaskade bruksanvisningar plus att det inte verkar sta. igar samtalade jag med kevin enda till tre hehe sa jakla kul men onodigt, och det efter en vecka full av somnbrist, sa det var sweet att sova i tio timmar : )) blir gladare att tanka pa att jag har en fantastik fader och fabulosa broder hemma i sverige samt en fabulos broder har ocksa. och en supportive matt. och att jag fick en badass st. paul's footballtshirt av brybry igar : )) alors, kamera. bisous!


heh...oh lawdy jag skulle publicera det har for mer an en timme sedan men jag glomde visst bort det! dang obehaglig bild heh.


more vera wang!

cheelo!

gee, jag ar sa trott att jag alldeles nyss ros. tankte borja kika pa min nya kamera men jag ar for trott att lasa bruksanvisningen. min dag har varit fin! exceptionell! hehe not really men bra liksom. nar sue skulle hamta mig efter skolan hade hon last in bilnycklarna i bilen hehe sa hon kom inte till skolan forran 4:15 men idag gjorde det ingenting alls for jag levde loppan med min sweeta compadre bryan under den tiden : )) han ar formodligen den jag gillar mest i st. paul's. sedan akte vi till en estate sale, hamtade upp subs pa lenny's vilket blev dagens dinner och sedan var sue's foraldrar fran pennsylvania har nar vi kom sa jag traffade dem for forsta gangen. idag har de atminstone inte varit scary hehe, vi pratade ganska mycket faktiskt. som vilka grandparents som helst : ))


vera wang la genius hehe!

vid attasnaret begav sue, hennes mor phyllis och jag oss till kohl's for shoppering : )) jag kopte pa mig ett till par vera wangjeans, svarta med dragkedjor, och massa jewelry. tva vera wangringar, orhangen fran vera wang och tva par nickelfria orhangen. mycket fint. hoppas pa att kunna demonstrera allt for er inom en snar framtid nar jag far igang min nya kamera. det ser inte ut som min tidigare kommer tillbaka : (( tror att nagon rovade bort den i skolan. trakigt. naval, jag insag verkligen hur mycket jag alskar vera wang's designzz. nastan allting ar valdigt tjusigt och faller mig i smaken. alors, tvatta nyllet, borsta tanderna och hopp i sang! bisous!


120310

zup y'all!

che che i keed. ah, lycklig, idag ar det out of uniform day i skolan forrutom tvang att bara en skoltshirt sa jag inviger mina nya plaidconverse, inveg dem i nagon minut igar nar jag promenerade med matt ut till bilen though, matchat med mina vita st. paul's tubsockar haha flaming, och alla fascineras over min typ neongula victoria's secretzipper hehe. sayings like i love your outfit gor en lite glad. jag ar vidare forbaskat glad att det ar fredag och att det bara ar tva veckor kvar till jullov : )) idag kommer sue och hamtar mig da vi eventuellt ska pa en estate sale igen och traffa sue's foraldrar vilka redan nu skrammer mig efter allt jag har hort men med positivitet gar allting stralande!



haha gudars, jag alskar colin han ar sa jakla rolig. vi delade ytterligare en sadan dar multiple hourskonversation igar, denna gang mer an tre, och jag var pa vippen att kissa pa mig hela tiden heh. vi at middag, el famoso tacosoup heheh, klockan friggen tio sa det blev bannemig ingen tidig kvall men vad gor det nar det ar torsdag och colin ar damn herrlich! hahah alskar hans forakt mot OPRAAAAAH! vidare lar han alltid mig nya saker, som att vi konstant har oljor over hela kroppen eller anledningen bakom att hundar far fler kids an vi manniskor och dylikt. alskar verkligen vara givande samtal.


oprahgumman : )) haha man kan riktigt se hur hon gormar vad det an ar hon sager!

igar hamtade matt upp mig fran skolan : )) mycket rart av honom. sedan akte vi hem och kikade pa juno och catchade up efter tva veckor utan seende. introducerade honom for sue och colin, fint. sedan spenderades kvallen med colin och la famille, en computerguy var dar och rustade upp allting hehe de har haft dslsomething jattelange men ovetandes inte anvant det, och tva olika bredband var kopplade i varandra sa de turades om att fungera vilket darav gav usla resultat...jattelustigt. oh well, sluta skriva goddamn novels var det! hoppas att brybry kom ihag att medtaga en footballtshirt till mig : )) bisous!


venus embrace!


damer! basta jakla rakhyveln jag nagonsin stott pa : )) behovde inte ens oroa mig for att raka skara mig nar jag passerade armbagarna vilket jag alltid brukar behova frukta..tjiho!



bonsoir!

ska studera lite mer francais och sedan kinesa, redan efter elva damit. dagen har dock varit fin but not really heh. sue's arbetskamrat amanda hamtade upp mig vid tva da jag einladade henne pa en tropical smoothie, blev kiwi quencher para mi idag. amanda var mycket trevlig : ) sedan blev det lite franskstudering, liten insomning, ett langt behovligt samtal med sue, langdusch och har ar jag nu. dar emellan delade jag mitt forsta telefonsamtal med matt : )) hehe jattesweet och uppmuntrande i orolighetens tider. och nar jag precis skulle saga att det var sa sweet att hora hans rost for forsta gangen pa typ tva veckor och inte bara sms sa sade han det, haftigt skulle jag saga. oh, imorgon ska han hamta upp mig fran skolan! lite nervous hehe...gudars han ska skada mig i skoluniform! men det ska bli mycket fint att fa se honom igen : )) men nu har jag ett franskquiz att oroa mig over forst, bonne nuit!

120110 ' happy birthday gramps!

hi y'all!

skulle vilja borja med att gratulera min farfar pa fodelsedagen idag! : )) synd att jag inte kan ringa men jag har precis mailat, forsta kontakten sedan usainflyttning, wow. idag mar jag fint, det ar en gday sa jag slutar tva : )) da apparently en okand ung dam pa sue's arbete ska hamta mig hehe, sue mutade henne med jag kommer bjuda henne pa en good ol' tropical smoothie hehe inte mig emot da jag slipper vanta : )) nar jag kommer hem ska jag forsoka studera econ och franska samt fylla i papper till el doctor/dermatologist och forhoppningsvis fylla i bestallningen for allting till graduation. nas i skrivande stund av ett orovackande besked sa jag avslutar har heh. bisous!


haha bry1!

"don't be silly, wrap the willy!" hahah gee vad oerhort cheesy! det ar ocksa kul av den anledningen att jag brukar saga sillywilly. givetvis bryan som jag quotar men det visade sig vara nagot slags uttryck har i los estados unidos. det sager anda nagonting : )) brybry ar sa sweet och bigflatterah hehe lyser upp mina dagar. med detta onskar jag eder en god natt, klockan ar halv tolv och jag ska upp sex, icke kul. slangde mig precis i duschen efter en taco belldinner : )) un taco por favor...uh uh, no quiero taco..quiero fiesta! *strippinn* haha. oh partyboy <3 bland det forsta jag larde mig i spanska med femton ar pa nacken : ))


j'adore paul frank!

oh, min korta stund i stralkastarljuset blev inte av. kan ni tro det, sue och jag var forsenade, men jag slapp faktiskt undan. kande mig jattedum som stod dar bakom scenen utan att uppfylla nagon funktion alls men konserten var fin formodar jag. har druckit bade kaffe, cola och mountain dew ikvall, det kan bli en sann provning att somna. darfor ska jag precis till att ta hjalp av mitt ogonskydd fran paul frank for forsta gangen, det ar lite rart. *ja den ar frasch.* hahah. lawdyy! bonne nuit!


RSS 2.0