013011

gudars. overvaldigad ar jag. kanske stora forandringar pa gang jag vet inte vad som kommer ske. jag vet iallafall att dagen ar nastintill over och jag ska hoppa isang. kan bli en spannande morgondag. fasen vad delad jag ar i fragan. naval. min helg har varit acceptabel, den spenderades aterigen ute i semmes hos ines vardfamilj. vi gjorde det vi ar bast pa..ah vad cheesy. at onyttigheter. shoppade pa mig herrans massa sadant i fredags. idag cyklade vi till dollar general och tillbaka. i lordags var det som sommar ute och vi flanerade en svang. fint. bonne nuit! 


gillar inte den har. hehe. la photo el dia. d'jour? de jour?


-

just nu sitter jag pa det torkade graset i solen med tre utmattande chicas fran strings och vantar pa att klockan ska bli tre sa jag kan pysa hem med ines och jordan. lyssnar pa hakan hellstrom, talar med johanna och saknar sverige. jag har lyssnat pa i follow rivers hela dagen, lykke li innehaver nagon haftig formaga som gor att jag kan lyssna pa samma lat i evigheter. minns for nagon manad sedan da jag lyssnade pa possibility i mer an fyra timmar i streck. onskar att jag var i aix-en-provence just nu vilket jag hade varit om jag inte lamnat sverige. vilket jag givetvis inte borde ha gjort men vem fan kunde ana det. jag bor bli mentalt stark som helvete av det har annars javlar haha. i'm a damn viking! wah, slutar snart : )) bisous!

012811 ' i follow rivers.

bonjour!

gudars, forjavlig dag igar. jag tanker dock borja skriva for hand i terapisyfte, minns att det har skulle vara en neutral och postiv blogg. det slutade iallafall med imorse att jag fatt tillatelse att spendera helgen hos ines : )) sa dit pyser jag efter la escuela. det ar aday och jag har common room just nu, sitter i biblioteket och lyssnar pa lykke li's fantastiska nya lat. spenderade precis l'histoire med socialisering med anna hon verkar awesome. feelin' good inga laxor. ska nog ga over till mr goulatsomething for socialisering och se om han kan fixa min dator till engelska igen och inte forbaskad spanska haha ineeees pedo lyckats fa min dator spansk. alla librarians ar sa damn nice : )) bisous!


alskar!


012711

bonjour!

just nu har jag government och ar sleepy as hell. igar hade jag en jakligt dalig dag men det blev battre haha. forst for att jag antligen sade at en muy irriterande chica to shut up for hon kommenterar mig varje gang jag passerar. fel dag att braka med mig haa. oftast tar jag bara sadant och gar vidare i mitt miserabla liv men igar var jag forbannat tjurig och vagrade haha. efter skolan hann jag svanga in en snabbis pa victoria's secret dar jag kopte mig lycklig : )) atta jakla bhar, en vs fashion show zipper och en troja. fint. rea. haha en bh fick mina tetas att se lite stora ut haha that would be a first, excited as hell! hahah jack gor alltid min dag och kommenterar om mig och min pastadda pojkvan daniel nu framfor mig. actually det ar en daniel bakom och framfor mig nu heh. gudars jag skrattar varje gang jag ser jayjay jag kan inte ta honom seriost haha...kul att han dok upp efter jag fick mitt utbrott igar och fragade vad som var fel och jag svarade dang brutal och gick vidare. interesting vida oh oui! bisous!

mein testament

http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/de-tror-att-de-ar-fula-pa-riktigt
haha herrejosses emmas sjalvbiografi? i think yes. kalla mig amerikaniserad men helvete, jag tror allvarligt att jag lider utav allt mojligt. depression. adhd. fetma. panikangest. hudcancer. hiv. ge mig piller. om jag fotts har hade jag nog gatt pa det ena och det andra for amerikaner skriver ut piller mer frekvent an de byter klader. ganska herrlich men forbaskat dumt. tror dock att jag skulle ha nytta utav nagot antidepressivt. och jag borjar seriost undra om jag har adhd. fast sa ar det alltid nar man laser om sjukdomar, man ser alla drag pa sig sjalv. jag ar formodligen en hypokondriker men jag mar scheisse. speciellt idag for idag ar en i synnerhet dalig dag. forsoker klura ut nagonting som verkligen kommer att gora mig lycklig. aterkommer. vielleicht : )

012611

bonjour!

jag blev precis avslappt av mike efter samtal om football och har (hair, pelo, haar, cheveux), efter en sovmorgon som inte kanns alls eftersom jag ar forbaskat trott och har huvudvark. jag har sovit jattedaligt senaste natterna. det hjalpte inte att becca paminde mig om min foredetta baste van pierce igarkvall som gjorde mig forbaskat ledsen. no hay palabras for hur trott jag ar pa falska manniskor. they're fuckin everywhere. livet ar fult just nu. jag vill bo tillsammans med ines! hon ar den enda har som forstar och kan fa mig att tanka pa annat. quatro meses y en casa. forhoppningsvis blir jag lyckligare da. men vem vet jag ar fasen aldrig lycklig haha....jag ar en mycket sorglig manniska. igar borjade forresten lasa en ny bok av min store idol j.d. salinger som heter franny and zooey, excited bin ich! vad annars..tid for fiol snart. ha en fin dag y'all!

012511

bonjour!

dang, igar var det mangas fodelsedag. blandannat min kara mormors! : )) <3 och sebbies! jag stupade isang efter en ganska dyster skoldag som borjade med av att jag motte en gratande sam som jag darefter trostade storsta delen av dagen. jag stupade pa riktigt och kinesade i hela tre timmar av dyrbar governmentstuderingstid och vaknade till liv vid atta sa det blev det inte mycket studering men jag tycker att provet idag gick okej anda tror jag, hoppas jag. satan vad saker forandras pa ett ar. minns senast det var sebbies fodelsedag da jag spenderade en manad i underbara lugo, spanien. och hade panikangest over varan forstorda och till mig da vardefulla relation. nu talas vi knappt men han kommer alltid att vara min fina van. idag ar jag herrans somnig sa jag satter punkt har. bisous!


012311

hi y'all!

uh i feel horrible har precis smockat i mig doritos och chocolate chipcookies. dock skrivit en article sa jag kanske fortjanade det. jag har spenderat hela helgen med ines i vanlig ordning, hon pyste imorse mitt under cheesecakebrownie bakandet. saknar henne redan. vi har aterigen mest atit, socialiserat och haft kul under de begransade omstandigheterna. hamnat i trubbel for ingenting haha och tagit lustiga bilder. idag var jag med sue en snabbis pa target och kopte massa snask och andra fornodligheter och nu maste jag intensivt studera government. har talat med varldens basta daddy igar och idag ocksa : )) i fredags gick ines och jag till den narmsta gasstationen och kopte massa snask hehe, klurigt att flanera nar det inte finns trottoarer! lerade ner mina favorit plaidconverse, fasen ocksa. igar stadade vi mitt rum och at shrimp poboys from the boiling pot : )) ah, friterade rakor pa brod typ...delich! alors, government ouioui! bisous! pedo!


ines et moi! PEEE-DO muchos pedos en la habitacion. Todo huele a lentejas con chorizo.


012011 ' headmaster's list!

hehe jag ar pa Headmaster's List for the second quarter! : )) dock till storst del ofortjanat. man hamnar pa el fancy list om man har average of 90 or better och inget betyg under 85. alltsa A till ovre halvan B. jag ar dock i junior history utan betyg och econ forra semestern utan i believe, i strings fick jag A for att jag forsoker och well i franska for att det ar ganska latt och jag satsar och i journalism och composition dar jag mest skriver essays och fatt A formodar jag. vetekatten hur this quarter gar da jag har government som ar klurigt som tusan, omojligt i vissa fall med min begransade engelska.


ser ut att tanka pa nagonting haftigt.

anyhoo, igar tog jag cap & gown pictures : )) vara gradueringsklader ar bla. kandes haftigt hehe, ser fram emot att bara den pa riktigt om jag klarar mig dit. jag madde liksom i mandags inte sa fint igar sa jag stupade i sang nar jag kom hem fran skolan och kinesade ovetandes till halv sex hehe sedan laste jag lite government och at hamboooorjare med sweet potato fries och lima beans! : )) delicious. idag ar jag lite tjurig pa livet men det ar fineeee...och senior lunch idag da parents bjuder oss pa massor av food. nu ska jag forsoka braka med el government book igen. bisous!


011911

bonjour!

idag ar det temadag halv ut ur skoluniform i skolan hehe harry potter och los seniors, mig inkluderad, ar gryffindor men inte katten hade jag nagot sadant. idag ar det ocksa cap and gown pictures for seniors : )) gudars! det ska bli spannande att graduera i maj. igar svangde jag forbi el post office och fixade en kartong att skicka julklappar till min svenska familj hehe....dang sa sent. spenderade mest kvallen med att fylla den och ata lasagne och garlic bread. fint. inviger mitt livshalsband och matchande orhangen fran vera wang idag dagen till ara : )) och igar at jag min forsta whatchamacallit choklad haha jattehaftigt, det fungerar aven som uttryck nar man inte finner ordet, me gusta. bisous!


hehe jattegradaskig och ocharmant bild men de ar pretty delich.


011811 ' six months in the us!

bonjour!

wah que loco, jag har inte skadat sverige pa sex manader. sedan 18:e juli. forbaskat lang tid. den langsta tiden jag varit hemifran i mitt liv. min dag har varit fin, jag sitter pa dagens sista lektion vilket ar junior history och gor ingenting, sitter och beskadar tva damer som gor ett arbete hehe...lite lame att vara pass fail ibland. efter skolan ar nog vantan i nagon halvtimme da jag formodligen kommer strosa runt skolan med brybry som alltid. ah, idag fick jag ett livsarmband av sam som hon hade gjort : )) alskar den kvinnan. och merde jag spelade fiol med alla i stringsklassen i kyrkan for forsta gangen vilket jag kommer gora manatligt nu varje mass. det gick bra, var nervos i onodan, satt mest i skymundan och well, aven om det inte alltid lat bra sa horde ingen : )) glad att det ar over och det var till min stora forvanan ganska kul. sam holl reda pa mig och kat korde oss dit och hem hehe senior privilegie att slippa flanera. 

igar lamnade jag ines vid fyra da sue och jag akte pa arenden. target blandannat dar jag kopte pa mig fornodligheter samt alabamatofflor och troja. sedan baddade jag min forbaskat stora queen bed vilket tog sin lilla tid samt cooked! haha ranchpasta which means koka pasta och blanda fardiga spices med en skrammande mangd mayonnaise. kande mig lite olustig men det gick bra forrutom att jag brande fast lite makaroner : )) bisous!

011711

hi y'all!

jag ar hemma hos ines : )) vi ar lediga wegen martin luther king day heheh. jag har haft privilegiet att spendera hela langhelgen med ines. vi var har i fredags, hos mig i lordags och ater har igar. vi har bevisligen inte gjort mycket for vad finns att gora..men det har varit fint under omstandigheterna. vi har pa nagot satt alltid kul anda. vi ater mest, delar givande livskonversationer om vara miserabla liv och vi har gett oss ut pa cykel tva ganger hehe ska snart cykla ivag till dollar general : )) hahah jag skrattar alltid hela vagen for vi ser sa fisiga ut och det passerar alltid sa ovantade saker. en gang fragade en redneck oss om vi hade bete att fiska med haha que? igar traffade vi en cool, puffande redneckpojke utanfor dollar general vi undvek genom att skrika tyska. jagade av sma snorvalpar hehe dogs alltsa. har ute pa landet i semmes finnes endast rednecks det ar jattekul lite.


slumpmassig senior bild : )) gudars my head is gigantic and round!

i lordags stadade jag mitt rum och vi kikade pa despicable me som var fantastisk och rar : )) darefter austin powers goldmember hahah evigheter sedan used to love the shite outta that movie! i bade fredags och lordags slocknade jag tio pm! herregud! maste ovetandes lidigt av grav somnbrist. nu har vi nyligen atit allt mojligt till frukost hehe, toasts, doritos, jordgubbar, caramel burgels, te, vindruvor, en onyttig bakelse...uh. tror jag ska kalasa pa min maple syrup ben&jerry's nu och kanske lasa lite government innan vi ger oss ut. take care y'all!


hahaha damn herrlich! lovin i can buy the same damn thing on a walmartshelf half price! haha ines tror att hon har blivit en redneck....to be honest though jag vill testa mud riding haha. far kanslan av att bror min kommer alska den har laten.


011411

bonjour y'all!

wah, min hand har kastat in handduken efter att ha spenderat mer an en timme med att stresskriva governmentanteckningar. fredag though! : )) ines och jordan ska hamta upp mig efter skolan och jag ska kinesa dar. gudars igar strosade jag forst runt i kylan med bryan i nagon timme tills sue kom da vi akte till kohl's och shoppade i timmar typ heh. jag blev alldeles till mig de hade rea pa vera wang jewelry sa jag kopte sex halsband, tre arband och orhangen : )) varav ett mitt livshalsband! och sedan bestallde jag mina livsboots fran vera wang antligen! : )) alskar vera wang innerligt! vi var hemma vid atta sa efter det passerade inte mycket, pratade med herrans massa slumpmassiga manniskor hela tiden fram till sent pa natten, mest med brian fran new jersey och bryan och matt und so. stoked pa langhelg vi ar lediga pa mandag wegen martin luther king day : )) snart government med alla lustiga karlar som skojar vilt om att daniel bakom mig ar min pojkvan haha, gor min dag lite dagligen. bisous!


mina livs vera wang boots som snart kommer att sitta pa mina fotter! : ))


011311

hi y'all!

que dalig jag ar pa att skriva, har haft ganska mycket i gorningen. just nu sitter jag i skolan och har journalism, veckans article avklarad, study hall i franska nasta och sedan slutar jag tva men kan inte bli hamtad forran efter fyra i fink...greaat. government studering idag, woopdeedo. dagen har varit fin annars.

i mandags tog jag mina senior photos hos M&A och det var kul med mediokra resultat. jag kan bevisligen inte bli modell men det var kul anda. i tisdags var jag kvar i skolan enda till tio i fem da bryan stannade med mig hela tiden hehe sa jakla snall. tva timmar ju. under dagen hade colin tagit hem en hugemongous hund som sprang fram och tillbaka over gatan hehe spanning i vardagen...sa nar vi kom hem skadade vi den, forsokte fa den alltid lika galna drake ur vagen och well. den var jattevacker men lite laskig. damn near vallte hela mig en gang haha. sedan blev det lenny's sub till dinner : ))


sag lite ut sa. hehe vi visste aldrig vad det var sa vi sa alltid he/she/him/her/something men vi tror det var en kastrerad man....oui.

igar onsdag passerade inte mycket. mike hamtade upp mig efter skolan da vi svangde forbi starbucks dar jag fick en delicious skinny caramel something coffee : )) sedan samtalade jag med sue, kikade pa det mediokra resultatet av el photoshoot hehe. jag kan vara all sharing och visa dem eller well inte alla for det ar 66 of them men pues..de fixar vissa sa de ser jattecharmanta men alldeles konstgjorda ut. bisous!


011111 ' WAR EAGLE!

bonjour y'all!

woopdeedo, auburn vann el national championship igar! el football game varade fran 7:30 till 11:20 typ, satan! kikade lite halvt hehe dang var stoked lite. bryan lar vara happy idag : )) han kommer spela for auburn om nagra ar tycker jag bestamt oh yes. jag hamnade inte i sang forran tolv sa idag ar jag sleepy men overlevande, iford mina ljuslila victoria's secret mjukispantalones och zipper med skolskjortan, skolkjolen, vita skoltubsockorna och los school bowlinglookinshoes involved i nagon oerhort lustig och oattraherande blandning haha men det ar out of uniform outerwear so why the hell not : )) komfortabelt atminstone. nu ska jag studera franska infor el quiz today och ska spendera dagen i skolan till like 4.30 i fink. kom forresten inte hit forran 7:58 hahah herreguud...blir knappt uppmarksammad nar jag ar sen langre. typ highfivar numera mycket bekanta, mycket sota mrs hudson i el office, far min bla sena ankomstlapp och smyger in pa lektionen : )) igar fick jag forresten ett armband av brybry fran florida, pretty sweet hehe. bisous!

 
war eagle! lite. hehe egentligen ar jag ett inbitet alabamafan men vakatten hellre det andra teamet fran alabama an oregon. "it's like being swedish saying norway is cool...fuck norway! and fuck denmark and finland while we're at it!" hahaha kev!
 


011011

salut!

jag hade en fortrafflig helg hemma hos ines : )) vi gjorde inte mycket, samtalade mest och at hehe. skypade med bror. pa lordagen cyklade vi till el lake och tillbaka, four miles en vag i believe, hehe vilket achievement. doubtlessly den storsta mangden traning jag utfort i usa sadly. atervande hem igar formiddag da jag studerade government, franska och fixade iordning infor los senior photos jag ska ta efter skolan idag i m&a photo studio....nervos! tva kladbyten, inga formella klader vilket jag tydligen behovde..yay. haha en karl bland flera karlar fragade precis om jag datear bryan i el cafeteria..geezus. vem jag forresten fick se idag efter ickeseende sedan tisdags! : )) avklarat governmentquiz, francaisquiz nasta och sedan foton, provande dag halvvags avklarad. jag saknar ines! bisous!

010711

bonjour!

fredag och darav happy hehe jag ska traffa min kara ines efter skolan och kinesa hos henne : )) dock maste jag studera, skriva mitt arbete om karl marx och max weber..woopdeedo. sovmorgon hade jag ocksa javlarimig! hehe. gardagen var usel enda till fem nagon gang, ville hoppa pa ett plan hem, men det blev okej lite. sue och jag dinerade pa mcarthy's across the bay efter hennes fiollektion, at en halv kycklingpanini och en bakad potatis med things pa hehe sweeet. sedan studerade jag lite och var lycklig att det snart var fredag. alors, government. bisous!

010611

bonjour!

idag ar jag less pa precis allting. tror bestamt att det blir en forbaskat crappy dag. det enda som ar fint ar att jag lyssnar pa hakans nya album for stunden, tack daddeh! paminn mig igen varfor sverige inte ar superbt either? vet inte vad jag vill med livet just nu. inte det har det ar ett som ar sakert. har fatt mer an nog av domande manniskor. man maste do nagra ganger innan man kan leva : ) ( : (((( )

negative nancy1

frustrerad ar jag! har forsokt att lasa government i flera timmar men jag forstar ingentinggggg. varfor ska jag behova kampa med allt merde nar jag inte ens behover det i mitt framtida liv eller mina framtida studier? frustrerad att jag gar i en privatskola eftersom det visar sig vara goddamn omojligt som utbytesstudent det ar sa forbannat svart jag orkar verkligen inte! varfor kunde jag inte bara ga kvar i baker damit? idag ar en sadan dag da jag verkligen kanner for att tacka for mig overallt och pysa hem till sverige. hade det inte varit for ines och bryan hade jag kanske gjort det. at skogen med allt heh..


010511

hi y'all!

just nu har jag ensam composition english, bry ar supposed to be here men han delat med alla andra sophomores ar i tampa, fl : ( just dr. shorter and me hehe hon ar sweet! sorjer over per oscarsson's dod : ( han ar sa sot i kan du vissla johanna. dang regnigt och askigt hela formiddagen men nu har det avtagit. vi hade stromavbrott i nagon timme har sa pa l'histoire satt vi i nastan morkret och forsokte skriva av tings om the civil war, spanning i vardagen. nu ar klockan 11:30 och jag slutar vid tva idag : )) kopte just en governmentbok for 110 dollar vilket jag maste studera ikvall. snart lunch med sam, ska testa att handla lunch i cafeterian idag for andra gangen che che. bisous!

spanning i vardagen

halladar!

jag ska forsoka arbeta pa en article till el newspaper om perfekta filmer pa en date....hahaha! like i give a damn and/or have a damn clue : )) har precis testat mike's famous chocolatepizza och tortillachips med ranch hehe javlarimig. at ocksa ett kondenserat tankte jag skriva something korsbar, inlagt?, skit smakar formodligen battre, smakade kemikalier! zippin on my southern sweet tea och lever loppan. forrutom att jag redan saknar bryan, inte kommer se honom forran mandag och sag honom valdigt lite idag. haha sam och jag ska vara miserable together resten av veckan. love my yankee! : )) alors, ska leta kunskaper om romantiska filmer nu i s'pose. bisous!


hahahaha alskar "backa utan att skrapa" i damn near cried pa lektionen av den har! ocksa upphittat pa annicas givande blogg hehe man hittar alltid sa underhallande saker dar.


hahahahaha!

min bakgrundsbild, profilbild, mitt allt!

hahahaha gudars jag var pa vippen att kissa i byxan nar jag skadade den har fran ingenstans pa annicas blogg under en lektion tidigare idag. jag har nog aldrig varit sahar rord i hela mitt liv. en sadan forbaskat fin dedikering! ANNICAAAAA <3 worlds biggest nutter! tack sa mycket! : ))


010411

bonjour!

herre onadigt trott, klockan ar 8:24 och jag sitter i biblioteket och overvager att kinesa i nagon kvart tills jag borjar strings. jag vaknade 6:40 imorse da jag naddes av att vi var tvungna att lamna av uncle bob pa flygplatsen och pysa sju, kul indeed! inte varldens basta morgon. idag pyser brybry till florida till sondag sa jag hoppas jag kan se honom mucho. alors, kinesa un pocito!

victoria's secret <3

hey y'all!

javlarimig hehe vi dinerade pa o'charley's : )) shannon som atervander till new york imorgon, uncle bob som atervander till chicago imorgon, bror colin, kusin john, mike aven kallad moon eller uncle moon haha vardfader, sue vardmoder, uncle pat och hans fru kim. jag at sa forbaskat mycket att jag ar about to damn weep. forst sallad med ranchdressing, brod, weirdlookin fries som var som chips sedan damn chicken tenders med fries och honey mustard dip. inte direkt lite heller, vomitos!


chicken tenders! fryy thaat chickinn!

i strings hade vi studyhall igen da jag slog mig ned i graset med samantha och nagra andra sma skitungar heh well..sam ar sweet. efter skolan hann jag traffa bryan lite som tvingade i mig godis som knastrar i munnen hehe ohrightyy eftersom jag tvingade honom att ata lakrits...tva ocksa haha! sedan hamtade mike upp mig da vi begav oss mot el mall till victoria's secret dar damen jag handlade av sist och alltid ser hjalpte mig hehe fick valja ut tva nya bhar eftersom de andra befann sig pa okant hall och bytte ut en smokesmellin purse mot en ny, rod istallet for lila men vadkatten gor det! fick fortfarande love spellprodukterna fran den andra : )) good deal! plus lite andra arenden, gemuetlich. nu ar den snart elva och jag maste till skolan normal tid imorgon aven fast jag har sovmorgon, woopdeedo, sa borde krypa ned i sangen snart. bisous!


min favorit "secret charm", forsta sakerna jag kopte pa victoria's secret i boston! vet inte hur manga av bara den har sorten jag har...tva parfymer, tre stora bodysplashes och en mindre, en stor och tva sma showergels, tva stora bodylotions och tva mindre, en bodybutter...think that's it! : )) bunkrar upp hehe!


felsms.com1

Till: Pappa
Sms: Drog i din snopp när du sov i antt :P
Svar: Det hoppas jag inte att du gjorde

Förklaring: Jag skull skicka till min sambo men skickade till min far som förmodligen satt kaffet i halsen.


hahah sa jakla kul, peed my damn pants tidigare idag nar jag skadade det. vadkatten! naval, bara strings kvar hehe sitter i slutet pa min fransklektion dar jag har haft studyhall alltsa felsms.com cheche. ska aven borja lasa "to kill a mockingbird" tror jag efter att last ut den basta boken nagonsin vid namn "catcher in the rye", ah ville inte att den skulle ta slut. alors, strings!

030111

bonjour!

ah, precis tillbaka i skolan och har histoire. jag kom bara nagra minuter forsent idag hehe smet in under the pledge of allegiance. ar till min stora forvaning inte alltfor trott annu, kanske halvslumrar though. stotte pa brybry i trappan det forsta jag gjorde : )) slapade mig ur sangen 06:10 efter att last till kvart over tolv och legat vaken en jakla stund. efter skolan kutar jag forhoppningsvis forbi damn victoria's secret som inte gav mig bharna jag kopte : (( och far forhoppningsvis dem eller nagon ersattning men vetekatten. wah, jag borjar bli trott nu, joooder! igar nar jag tankte pa allt mellan himmel och jord saknade jag ines som ar i new york men atervander idag. minns inte huruvida jag fick en lidnersk knapp eller ej. alors, bisous!

skola imorgon, back to the gulag!

zup yall heheh!

pa vippen att forsoka kinesa klockan ar 11:39 men jag ar sa forbaskat taggad wegen tonight med enrique iglesias hahah. macy lade in massa slumpmassiga latar pa min ipod igar, enrique ar forbaskat rolig! ush, forbaskat oredo infor skolstarten imorgon. kommer vara trott och jakligt ledsen haha. men nu eftersom jag ska bli en positiv sate sa fokuserar jag pa det positiva....jag far traffa brybry, lara mig saker, komma ut ur huset..what else. spela fiol cheche. satans tidig skolstart! vetekatten vad jag har gjort hela lovet sedan lucia. naval, nu nar jag ar med fran borjan pa semestern kan det inte annat an bli battre an sist! blinkblink. satan, upp vid sex imorgon, det var inte igar! ahora, lasa tills insomning vilken mycket possibelt inte kommer infinna sig. idag var vi forresten hos g'ma perry i el bayhouse en stund och dinerade samt kikade pa bilder fran new york, ah wanna go theeeere! bonne nuit!


hahah jag fick for mig att googla "skitledsen", vadfasen ar det har? kanske inte riktigt demonstrerar hur jag kanner but oh well!


010211

bonjour!

min gardag var fin : )) mrs amy roe och hennes dotter macy som jag kanner fran min forra skola baker high school kom och hamtade upp mig vid ettsnaret da vi akte till bel air mall dar jag shoppade en herrans massa. i know : (( men det var nyarsreor! jag maste dock sluta snart. macy och jag at pa chic-fil-a ocksa : )) har inte varit dar sedan jag var med them roes sist hehe. vid sex var vi hemma hos dem dar jag inte varit sedan september nagon gang dar hobie och nancy, amy's mor och far och en till familj var over pa dinner.

hehe macy's g'ma var jattelustig och loco hehe och lassade pa mig herrans massa glass med fudge, brownie och cheesecake efter en stor middag, joder! vi at southern food hehe fried fish, coleslaw, cabbage, black eyed peas, cornbread och sadant. sweet. sedan kom katrina over! : )) kul att traffa dem alla igen! haha katrina prankcalled nagon med en jatte southern accent was about to pee myself! hemma vid tio da jag upptackte att tva victoria's secret bhar jag kopte inte var i pasarna, jag kopt en testdeo, och att en vaska med parfym i luktade rok som satan sa jag ska se om jag kan ratta till det.....dang worried vart kan bharna tagit vagen? it aint exactly cheap liksom. ska ringa dit igen hold on! bisous!


hehe gammal pictura pa maegan, macy och mig.


010111

bonjour!

jag slogs precis av en halvlustig tanke har nar jag sitter som bast och kalasar pa kaffe och en doughnut. formodligen jattemanga i varlden ar tjuriga idag efter ett nyarslofte om att sluta roka, jattemanga kommer att ata nyttigare an vanligt idag och nagra kanske lyckas halla sig fran onyttigt imorgon ocksa efter ett mal att ga ned i vikt, och resten ater onyttigt som tusan som botemedel for el epic hangover. icke jag!

jag har slutat roka efter mer an tva och ett halvt ar utav rokning, nog for att jag kanner for det varenda dag och ibland tillochmed drommer om cigaretter, jag ater det jag kanner for men drabbas utav angest och forsoker med jamna mellanrum att inte ata onyttigt och lyckas ibland halla det till sma mangder men jag bor i usa forkatten! det slog mig att jag bara har fem, sex manader kvar och jag ska bannemig njuta av allt onyttigt sa lange jag kan! kanske inte hela tiden men om jag verkligen kanner for det. och igar var jag nykter. nagot jag inte varit pa nyar sedan jag vet inte nar. nytt ar hehe spannande. halvt amerikansk och halvt svenskt. precis som brybrys och min unge kommer vara...haha jag skojar daddy! och alla! josses, 12 ar klockan, dags att rusa in i duschen och eventuellt aka med mrs roe och macy till dillards for shoppering! : )) bisous!


gott nytt ar!

satan, tolvslaget och nytt ar om tjugo minuter. jag ar ensammast i varlden och fruktansvart deprimerad. vi har inte gjort nagonting idag forrutom en svang forbi walmart och target...woo. det riktiga tolvslaget alltsa det svenska vilket var klockan fem har spenderade jag pa vag till damn walmart och about to damn weep. jag kopte tva bed head harprodukter pa target, pa walmart var jag inte riktigt med i matchen. sedan har vi atit foredetta frysta damn pizzor och kikat pa the curious life of benjamin button. festligt som satan right! vad i helvete. kikade pa the ball drop fran new york dar de glomde bort att visa the damn ball drop utan istallet massa kyssande manniskor haha yayy. onekligen den trakigaste nyarsaftonen jag genomlidit, nyar ar kanske inte lika stort har i usa. eller satans alabama kanske jag ska saga. vad gor jag har? okej, infor nasta ar ska jag bli en positiv sate! lovar att ge det mitt basta! gott nytt ar mina alskade!


RSS 2.0