022811

vadkatten jag borjade dagen jatteenergisk och stoked pa att lamna huset efter att inte ha gjort det pa hela helgen alltsa sedan i fredags eftermiddag men sedan fick jag jattemycket hemlangtan och det vill inte riktigt slippa ur minnet. nog for att jag alltid langtar hem men vissa dagar drabbas jag svarare. sista februari, javlarimig. fuenfundachtzig. jag saknar min familj! naval, nu tva slutar jag men blir hamtad av sue om nagon timme da jag forhoppningsvis ska till en lakare och gora physical exam for att kunna borja spela golf vilket jag hoppas att jag kan snart. tills dess ska jag lasa lite nyheter och klura pa vadkatten jag ska skriva om i mina nasta articles. puss!


my future tattoos oui!


sa fint att jag dor lite.


fader och jag funderar pa nagon sadan, som hor ihop samt bjornfot tihi.


022711

hej, jag har fortusan inte hort av mig har pa evigheter. formodligen for att det har varit en jobbig vecka och inte passerat mycket namnvart. forrutom att jag i torsdags for forsta gangen exakt pa datumet den 24e horde fran min moder igen efter fyra manader, happy. idag har jag spenderat hela formiddagen med att diskutera tatueringar med daddy, han gick antligen med pa att gora en tillsammans med mig sa vi har klurat. jag ser verkligen fram emot det. det blir nog nagonting pa handleden. jag vill aven ha ett litet ankare pa sidan av handen och nagon text under armbagen. ankare ar tyvarr valdigt vanligt men sa forbannat vackert. ska kika vidare och overvaga det lange innan jag bestammer mig. impulsiveness ar inte bra nar det kommer till tatueringar minsann. 


jag vill ha en sadan med nagon haftig text hehe.


022111

bonjour!

jag har precis haft ett governmenttest vilket jag tror gick superbt, vilket det borde ha gjort eftersom jag spenderade hela min helg med governmentstuderande. quite the partier alltsa. enda avbrottet fran governmentstudier hela helgen var ett par filmer i fredags, lite skins de temps en temps samt att jag foljde med sue pa hennes violin concert igar i daphne. stressmandag med test, lunch med mrs albrecht for att tala om planen for mina framtida historieklasser samt min forsta amerikanska detention mellan 3.15 och 4.15. den drog jag pa mig i fredags da jag satt i biblioteket eftersom jag var dang nauseous efter att ha atit fem chicken tenders till lunch och missade halva klassen. aningens spannande though att fa uppleva det maste jag saga. bisous!

021811 ' seven months

hi y'all!

 just nu ar jag i histoire vilket jag inte har pa riktigt forran pa mandag da min oerhort sweeta larare mrs albrecht har lagt fram en plan. jag gillar verkligen alla mina larare. mr brigham (government) har blivit varldens snallaste. mrs compton (strings) ar jattesuperb och cool, dr brousseau (francais) ar jattesnall och dr shorter (comp10 och journalism) ar jattesweet. den har veckan har varit utmattande, har varit upp till massa strunt varje dag. bel air mall arenden tisdag och onsdag, igar across the bay till fairhope och sedan hobby lobby i tva timmar. anlant hemma med sue runt atta varje dag hehe.

 fint med fredag, hoppas pa att nagon gang lamna huset den har helgen men jag vet icke. det ar forsta mardi gras paraden idag vilket jag garna hade sett. jag maste ta reda pa om vi har lima beans hemma i sverige det ar jattegott hade en severe craving pa det innan vi at det igar haha slumpmassigt skulle jag saga. ah, mr goulatte gav sam och mig en kaka och hersheys kiss for valentine's day present sa jakla sweet! loners unite heh. han ar en damn herrlich manniska jag alskar att samtala med for det ar alltid sa givande, uppmuntrande och ibland livsforandrande. idag har jag varit i usa i sju manader, josses. lite mer an tre manader aterstar. bisous!


my valentine's day..zmile

haha crappy sadan tellinya! jag har inte hoppat ur pyjamasen pa hela dagen vilket betyder att jag inte ens har duschat an och klockan ar snart halv tio. jag har spenderat hela dagen i sangen studerandes franska forrutom da jag lopt amok pa all slags mat som finns. vid atta tog jag en studiepaus vilken jag spenderade med att stada upp efter drake som skitit pa mattan tva dagar i rad i rummet jag maste passera for att sluta upp i mitt rum vilket stank alldeles for mycket for att klassas som hanterbart. nu tog jag bevisligen ater en studiepaus i mitt last minutestudying for att beratta om min otroligt givande dag. det enda fina som passerade under dagens gang var samtalet med bror och daddy samt att mike precis gav mig tva hjartan med choklad dagen till ara, mycket sweet. imorgon har jag mycket att sta i och possibla forandringar. bisous y'all!


ganska utmarkt portrattering av min dag. enda skillnaden ar kanske att jag inte ar blond..och inte ar pa vippen att vomitera fullt involverad i att plocka upp hundskit..ye. lovely. happy valentine's day y'all!


021411 ' valentine's day.

varfor kanner alla sig mer ensamma pa valentine's day ar nagonting jag vill veta. jag kanner mig alltid ensam. varfor passa pa att beklaga sig over det just for att det ar valentine's day? vi ensamma satar har val inte respektives resten av aret heller. overskattat. for min egen del har jag knappt lamnat rummet, sangen och ar annu i pyjamas. har spenderat dagen att skypa med kare bror och daddeh, studerat franska, trostatit och lite skins. for tusende gangen avbojt alla inviteringar till nagot kul. det har blivit som en reflex att saga att jag inte kan, overvager inte ens att forsoka sedan manader tillbaka. atergar genast till omotiverad franskstudering. det har varit skont med en tredagarshelg men sannerligen inte kul. bisous!


zmile. mitt paket anlande i sverige idag : )) fint.


021311 ' sunday mornin' and 100 days!

bonjour!

efter en satsarfrukost med kaffe, juice, oatmeal, ostmacka, en halv grapefrukt och tva mintoreos bor jag vara redo for min sondag. mycket som star pa schemat. i follow rivers, ah sa forbannat vacker! sedan har jag varldens finaste fader i really do. vet inte varfor jag trott annat. min helg har sannerligen inte varit den basta men jag overlever bevisligen. hade en galen manniska som skrek allt mojligt at mig igar efter att ha stulit massa saker ifran mig. jag saknar vera wang jeans, tva victorias secret bhar, mjukispants och gudars vet vad annat men jag hoppas annu att de ut ur det blaa dyker upp har for annars vet jag inte om jag nagonsin kommer att fa tillbaka det. : (( spenderat mesta av helgen med skins faktiskt. ah, 100dagars milstolpen idag! : )) haha taggar till med thomas dileva. oh shite jag missade heartagram igar! : (( nasta heartagram day kanske jag javlarimig slar pa stort som kompensation och tatuerar in ett!


en av mina ugly seniorbilder. hahaha eat it!

things tengo que faire heute:
*bahzing fick in fyra sprak*
- lasa p.24-34 i "perfectly yourself".
- fylla i papper for golf i skolan.
- studera francais till provet pa tisdag.
- egentligen lasa en herrans massa government.
- egentligen borja/gora government squid (typ mindmap).
- lasa i franny and zooey av den lovely j.d. salinger for comp10.


021111

hi y'all!

stoked bin ich, fyrtiofem minuter till helg, nog for att jag inte har nagra planer och troligtvis inte kommer lamna huset. skins och homework. men vi far se. jag ar jattejobbigt matt efter en journalismlunch med allt mojligt, mest desserter sasom chokladscones, oreoballs, truffles med massa lask. maten var strimlat meat typ som los southeners ater med hamboorjarbread och sas samt potatissallad och jag medtog cheesedip och nachos vilken jag gjorde alldeles sjalv igar hehe. nog for att det sannerligen inte var svart. igar fixade jag aven mitt fjarde mobilabbonemang alltsa mitt fjarde amerikanska nummer haha och at lenny's sub och cajunchips till dinner. foljt av massa cherries, grapes och hersheys caramel kisses. tjocksmock bin ich heh dang. har borjat ata lite under dagarna och lopa amok om kvallarna. kanske darfor jag mar sa fruktansvart daligt nu efter den stora lunchen. tror jag bestamt kommer do snart.

imorse var det newspaper release for journalismklassen sa jag skulle vara har 7:15 imorse och gick upp tidigare och satte pa mig den cheezy scooptshirten over skjortskjortan men jag hann dela ut bara tio kanske. efter skolan ska sue och jag tala med jbrig min governmentlarare om mina possibla econlektioner i mitt b-block (common room alltsa study hall alltsa gora vad jag vill forslagsvis laxor som jag inte far ha langre)..sedan ar det helg! hoppas att mitt paket anlander i sverige snart ar stoked pa att hora reaktioner hehe tror bror kommer lacka satan pa mig for allt jag har kopt pa mig. bisous!


020911 ' 104

guten morgen!

jag har blivit obsessed med serien skins, har antligen kunnat se den efter att bror har vagrat se det med mig eftersom den ar british. betvivlar starkt att amerikanska versionen ger nagonting, vomitos por favor. igar var jag pa sue's office, lyckades fa pa bilalarmet for en kort stund nar jag satt ensam i bilen hehe scared el scheiss outta me, borjade lasa en self helpbok som en regel vilket ar fine med mig, studerade franska verb, at pasta alfredo och massa cookies och hersheys caramel kisses och sag efter en langdusch skins. idag ar det hundrafyra dagar kvar i alabama min for min del om jag pyser den tjugofjarde maj. raknade igar bara for att veta. det ar en underlig kansla. om hundrafyra dagar, well hundrafem, kommer jag troligen se min mycket saknade familj igen. skrev pa wave 1 hemresedatumpapper igar. samt kande mig forbaskat gammal. det var min barndomsvan annica's 19ars fodelsedag igar, jaklar vad lange vi har kant varandra, i ungefar 13 ar, we're getting ooold! bisous!

020711

hi y'all!

jag ska troligtvis forsoka stanna i usa sa lange jag planerat, till ungefar 24 maj. jag hoppas att resten av tiden blir battre an den passerade tiden och att det inte blir sa svart det kanns som att det kommer att vara. skont att ha governmentprovet bakom mig och sedan vill jag borja i golf teamet i skolan : )) diskuterade det med anna idag. jag har alltid gillat golf och det har ar ett superbt tillfalle att fa lara mig lite. at precis lite blazin buffalo ranch doritos och fruit snacks till lunch och ska arbeta pa franskan : ) bisous!


020611 ' super bowl!

happy 18th birthday till min kara yankeecompadre sam! : )) och grattis till green bay packers som vann super bowl 2011! givetvis hoppades jag pa det andra laget, pittsburgh steelers, men jag lyckas oftast valja fel team sa det var ingen overraskning. mitt forsta super bowl so egal. dock sag jag inte alltfor mycket eftersom jag var upptagen med governmentstudering. och taco bell for dinner. sweet. dagen borjade med skypning med bror, kan inte bli battre hehe forrutom igar da jag skypade med bade bror och daddy. spenderat dagen med governmentstudering och ska genast fortsatta tills laggdags. bisous!


020411

salut!

nojd over dagens prestationer an sa lange, skrev eating disorder essayn idag och avklarade precis government laxan. invantar forsta helgen pa lange utan ines. jag ska forsoka spendera det mesta utav den studerandes government, tanka over mina mojligheter, skypa med la famille och eventuellt ga pa sam och kat's birthday party pa pump it up haha...slumpmassigt! har inte hoppat i uppblasta saker since well ever men det ar troligtvis min sista chans att fa gora det sa i might hah. tankte aven forsoka fortsatta vara duktig med vad jag ater och forsoka ge mig ut och promenera och helst jogga lite. stor chans att jag avstar dock haha.

igar efter skolan efter jag delat ett livsforandrande, givande samtal med mr goullatte och kande for att grata lite och tanka pa min situation fick jag reda pa att vi skulle across the bay till fairhope hem till linda, blaise och peter for att celebrera mamere's (g'ma perry's) fodelsedag. 79. det var ganska fint, vi at en herrans massa och jag samtalade mest med mina kusiner peter och john. haha ush, sue och jag at forst en lenny's sub i bilen, sedan at vi meat, broccoli, filled mashed potato och nachos dar foljt av birthday cake givetvis. angest. alors, mot min kanske sista independent french lektion. slutar tva idag, blir hamtad vid tre troligtvis. glad att det ar fredag, kom hem elva igar. drack varldens godaste sweet tea fran publix : )) bisous!

020311

bonjour!

idag vet jag annu inte vad som kommer att ske. jag star emellan tva mojligheter i ett muy importante val. talade med min daddy och johanna igar om mojligheter det var fint. for- och nackdelar med allt har i livet det ar verkligen sa. det ar haftigt, sverige ar forbaskat bra. jag undrar hur tusan jag inte kommer att faila governmentkursen. nu ska jag skriva en essay och eating disorders i composition. hoppas att dagen inte blir alltfor dalig. bisous!

020211

bonjour!

bara ovisshet nu gallande allting. mitt schema, om jag ens behover ett schema langre, min familj, hemresa, allting. de senaste dagarna har varit himla pafrestande. jag har ingen aning om vad som kommer ske. hursomhelst har jag knappt nagon motivation kvar anda, det lilla jag lyckats samla ihop igar forsvann omedelbart av vissa anledningar. jag kanner mig jakligt svag och konstant orolig. har tiden i mitt liv basically hehe. jag ar lyckligt lottad som har en sadan fin daddy som lyssnar och alltid forsoker hjalpa mig sa mycket han kan. utan honom hade det varit omojligt. jag borde ha samma mentala styrka som en damn football player har fysiskt vid det har laget hehe if that makes sense. det gor det nog inte. jag kanner mig typ halvt vid medvetande for all stress tar kal pa mig. nu ska jag distrahera mig med studier! bisous!

RSS 2.0