provjobb

godmorgon!
stoltz bin ich jag vaknade kvart över åtta imorse, kanske lyckats vända lite på dygnet iallafall. kan inte tro att det redan är sista oktober hot dang! igår gick provjobbet på bröderna axelssons fisk bra hoppas jag, spenderade mest dagen med att assistera min vän freja då vi gjorde mat och övade på att filéa fisk hehe sweet! och bekantade mig med susanne. imorgon blir nästa gång och därefter hoppas jag att jag får det! : ) okej att det var kallt och luktade potent av skaldjur obviously men arbetet hade många fördelar i jämförelse och det var cozy där.
jag gjorde mat hemma iförrgår vilket jag nästintill aldrig gör och det blev kycklingfiléer i ugn med chilisåser, en med lime och en med vitlök på och kryddor, och aubergine, zucchini, morötter och färska champinjoner med lite salladslök på i ugnen med spicy mangoraja sås till och det blev faktiskt delicious. 
idag ska jag förhoppningsvis träffa min man och äta frukost snart kanske. dessutom har jag tagit första steget till körkort hehe skickat in en ansökan. nu ska dela med mig av världens förmodligen mest tempting bild och kanske passa på att läsa lite. buzi!
 

damn addiction.

forgive me father for i have sinned...again! twice sedan sist! gjorde precis min sjätte nellybeställning den här månaden. något är fel på mig! jag måste bli av med den här vanan nu för jag har inte ens plats med kläderna jag redan har. nu ska jag göra vettigare saker såsom att skicka in ansökan om körkort, manikyr, städa och förbereda mig mentalt inför provjobbet imorgon på bröderna axelssons fisk! : ) där även min vän freja jobbar så jag hoppas det går vägen! 
sedan sist har jag varit ensam hemma i en vecka då bror var i london igen. spenderade lördagkväll till torsdag morgon med maciej och i tisdags var även angelica här. tisdag var en fin dag jag fick äntligen hem massor med kläder från nelly, de ringde mig om provjobbet och jag fick vara med två fina människor. i onsdags handlade jag mat för tusen plus så nu hoppas jag på att slippa det ett tag. jag arbetade tors, fre och lördag på ica och kinesade därför hos dad dessa dagar. i torsdags fick jag se mina söta småbröder lite och i fredags gick dad och jag och åt sushi därefter kolasaltlakrits hehe ibland är vi så skrämmande lika! lördagkvällen spenderade jag med maciej och igår städade jag bara. veckan har gått fort. jetzt, utföra några ärenden! buzi!
 
haha den gör samma min som maciej!

hemmafredag <3

god vad freakin sweet det är att sitta inne ibland! njuter verkligen haha..blir väl så när jag är hemma så sällan numera och alltid borta i vinsta hos min man. jag åkte dit på kvällen igår no biggie really men så fint att få se honom på månadersdagen, är beroende och dör varenda sekund utan hans sällskap. vi handlade tropicanas äppeljuice vilken är världens godaste och popcorn och kikade på filmen vamps som var rätt kul.
imorse trodde vi att vi vaknade vid nio men insåg sedan klockan hade stannat och egentligen var tolv så vi hade inte så mycket tid som vi trodde utan hann bara äta en omelett och se lite oc. jag var hemma vid fyra och hämtade tre paket från nelly med massa klänningar, två pants och småsaker, iih happy hehe! förvånansvärt nog satt de flesta ganska bra, om än lite stora. sedan blev det meat med couscous, bea, mozarella, sallad och ett glas rött till dîner med bror till family guy och därefter ben&jerry's och lite annat snask hehe nu tänkte jag se den omtalade the intouchables tills insomning. imorgon ska jag se johanna på söder för eventuell second handshopping på förmiddagen : ) buzi!
 

officiellt en shopaholic

forgive me father for i have sinned...geezus! det här är addiciting. gjorde precis min fjärde order från nelly på i dunno, two weeks? skäms. men så jäkla fina kläder och bra priser! har dock bara mottagit en order än så länge och det är jäkligt frustrerande! idag är jag lite seg från gårdagen samt lite halvhungover, är så känslig numera när jag dricker alkohol så himla sällan. 
igår träffade jag först florentina i stan där jag köpte en boston red soxhoodie : ) sedan talade vi på espresso house över en iced chailatte och brownie, cozy. på kvällen åkte jag hem till freja och karl-oskar i stan där vi var några på drinkar och så, det var neat. lite roliga folk men var jäkligt trött. nattbuss med sophie hem med en chicken mcnuggetsmeny vi delade på och så var jag hemma kvart över tre...och vaknade nio imorse av att det var ljust och varmt, böö! så jag är allt lite sliten idag. ska samla kraft att kila ner till konsum och handla lite och ta en dusch, tänkte träffa angelica i vällingby sedan och kila hem till min man senare ikväll och sova där då vi har niomånadersdag imorgon. bisous!
 
här var jag på hugget i somras i en lökig butik i polen! do i need help?

i love us.

det kändes som att arbetsintervjun gick fint i torsdags vilket glädjer mig och jag hoppas på att få anställningen! men det är stor konkurrens. sedan kom maciej och hämtade upp mig, minns inte vad vi gjorde riktigt men förmodligen good ol' pensionärssysselsättningar som vanligt. filmmys i sängen och äta massor av onyttigheter, dålig nästintill daglig vana vi dragit på oss. i fredags överraskade han mig och kom hem tidigt från jobbet vilket även min chef gjorde som bad mig arbeta hela lördagen vilket jag verkligen inte ville men gick med på endå. syndade och gjorde ännu en stor beställning på nelly också, så nu väntar jag på två stycken och det tar verkligen sin lilla tid alltså.
 
 
så lördagen bestod utav arbete 12-22:15 och innehöll besök av dad, bro, två kusiner och auntie och sedan adam och victor : ) samt en outhärdlig rastlöshet med inga kunder. när jag slutade hämtade maciej upp mig enda borta i åkersberga, vilken man jag har alltså! då hoppade vi ner i bubbelbadet och somnade vid ett som de sanna gamlingarna vi blivit. 
igår söndag spenderades också med min fina så det känns olustigt och jobbigt att vara hemma nu och sova ensam etc. samma nedstämdhet varje måndag heh. vi började dagen med subway spicy italian frukost : ) därefter blev det munchies vi inhandlade i torsdags som vi kalasat på hela helgen haha juste..ush. chips, glass, choklad, popcorn, läsk etc. vissa dagar åt vi typ tre glassar var! så blir det när man köper en gblåda hehe. jag har även testat en häftig polsk gurksoppa och den gick inte av för hackor! 
 
typ det godaste jag vet.
 
idag har jag spenderat dagen mestadels utan internet och tvättat, ansökt till tyskakurs nästa termin, family guy och nya solsidan samt ätit kyckling, smörstekta färska champinjoner och aubergine och lite potatissallad, pretty delich! imorgon ska jag träffa min favoritkollega florentina i stan på förmiddagen och sedan på en sammankomst hos freja och karl-oskar på kvällen så nu ska jag kika på weeds tills insomning. dobranoc!

fuck exotic fruits man!

kanske första och sista gången jag ger mig på det haha har numera osynliga stickor som svider i hela händerna, se för guds skull upp för fuckin kaktusfikon. biggest rip-off ever! och inte är de goda heller haha. idag har jag bara åkt och storhandlat, släpat tre fyllda matkassar hem själv vilket var exhaustin och lagat dîner. spicy kycklingfiléer med potatisgratäng med paprika och sallad med med mozarella och champinjoner bla. lyckades duscha i nästan två timmar jag vet inte ens hur, shite alltså.
nu ska jag måla naglarna och försöka somna snart även om jag betvivlar att det går särskilt väl då jag är nervös över morgondagens arbetsintervju som väntar. då jag verkligen vill ha anställningen kommer jag förmodligen bli ett riktigt nervewreck imorgon. klockan tre på ica maxi i nacka, wish me luck yall! efteråt och möjligen innan ska jag äntligen få se min maciej!  : ) så om allt går vägen imorgon går intervjun fint, min beställning anländer äntligen och så får jag se min ängel. ser fram emot dagen! dobranoc!
 

work

är förresten en jättebra låt med slightly stoopid, deras nya album är friggen sweet! idag har jag arbetat 12-19:30 och det har varit en fin dag. väcktes precis innan larmet vid tio av ica maxi i nacka som bjöd in mig på en arbetsintervju på torsdag vilket var en mycket bra start på dagen och gjorde mig på bra humör. kinesade hos dad inatt efter att ha arbetat impulsivt 14:45-22:30. stressig morgon det, vällingby till hammarby till åkersberga böö, måste alltid släpa mig igenom hela friggen stockholm. 
helgen var som alltid då den spenderas med maciej fin. släpade mig dit i torsdags och var kvar där hela tiden med ett undantag då vi åkte hem hit för att se mina nya klänningar, två och skor som anlänt, väntar med spänning på min stora order! i torsdags gjorde vi delicious dîner med baconlindad fläskfilé, frytki och delich salad. därefter chips och dip samt toblerone och texas pecanglass haha sweet geezus! vi är inte direkt nyttiga tillsammans, obviously.
 
risig och hugemongous bild på chelo kabab hehe! varona kom tillbaka förtusan! <3
 
hela helgen har vi spenderat med filmer och snask hehe. vi svängde även förbi kista i lördags för att kika på jeans där vi även åt middag och träffade elias en stund. jag tog givetvis en chelo kabab koobideh; längesedan, delicious samt påminner mig om min iranie (ena) som flyttat till oslo. bland andra filmer såg vi the five year engagement vilken var grym! nu har jag ont i kroppen, mestadels från arbetet men även efter att vi friggen ramlade ur sängen en gång när vi skulle gå upp haha så min vänstra höft är helt blå och mitt högra smalben har förmodligen gått av eller något haha. mother of all that is holy!
jag har tyvärr sett klart hart of dixie, så sent som igår, så nu ska jag kika på weeds och försöka somna i en somewhat decent tid. dobranoc!

relativt produktiv onsdag.

pew, suttit en stund och skickat in arbetsansökningar och nu är jag sömnig. le dîner hos maciej blev postponed till förhoppningsvis imorgon så idag har jag inte lämnat lägenheten en enda gång. eller duschat eller ens hoppat ur pyjmasasen hehe gross! men sådana dagar måste man få ha ibland. jag har annars bara spenderat oräkenliga timmar med att städa och rensa i mina garderober, iallafall tre av dem, och städat, tvättat etc. sådant är bra hehe man hittar försvunna kläder och skor! återfann min förlorade michael korströja och hittade produkter och skor jag glömt bort. och en armani exchangejacka jag aldrig använt, score! åh vill åka tillbaka till usa och shoppa massa nytt! sådant är så billigt där. för att inte tala om hur mycket jag saknar victorias secret.
hehe skäms på mig though jag klickade hem två klänningar och ett par skor till idag från nelly efter att ha gjort en massiv beställning igår. det är sweet att shoppa över internet ju, att jag aldrig insett det tidigare. men det får inte bli till en vana bara för att jag är rastlös! skulle egentligen träffat tannaz idag eller följt med ut men kanske imorgon istället, tycker det är så jäkla skönt att bara gå runt hemma och mysa såhär ibland. höstmys med te, tända ljus, myskläder och tofflor. nu ska jag hoppa ner i sängen och se ett hart of dixie. dobranoc!
 
ganska neat show! och de nämner mobile ganska ofta så jag kan inte hjälpa but att bli lite nostalgisk.

late night shoppin.

cześć!
 
jag har precis, för första gången i mitt liv faktiskt, beställt hem kläder från nelly. actually överhuvudtaget, har aldrig beställt kläder över internet tidigare. det blev massor av klänningar! : ) får se hur det här går. jäkligt trött och huvudvärk så nu ska jag natta mig. det känns lite skönt att vara hemma efter att inte ha varit det på en hel vecka men det blir ensamt att sova utan kochanie bredvid mig nu.
vi har spenderat en jättefin vecka tillsammans jag har varit hos honom varje dag, arbetat en, och sovit hela dagen basically för att därefter sitta med hans dad i köket och samtala i flera timmar på en te och fag. sweet. vi har annars bara ätit god mat, gulasch, pizza twice och på max en gång hehe lord have mercy!
i lördags firade vi nicolaij med angelica, camilla och daniel hehe dessvärre på ett risigt ställe i hässelby med kareoke haha kunde inte sluta skratta samtidigt som jag blev ledsen av att vara där men sedan gick vi till honom iallafall. rödvin och bacardi lemon drink höll mig uppe till fyra någon gång. igår släpade jag mig till centralen vid tio för att ta farväl av varona som lämnar oss för oslo i minst ett halvår. imorgon tänkte jag försöka städa rummet och få lite saker gjorda för att sedan dinera hos kochanie. dobranoc!
 
här är min jätteduktiga vän adam : ) älskar låten!

RSS 2.0