le week-end2

från onsdagnatt egentligen torsdag till lördag lämnade jag inte maciejs hus hehe. torsdagen myste vi bara med filmer och fredagen är jag ganska säker på att det vart samma. i lördags svängde jag förbi systemet och släpade mig hem från hässelby, en sådan dag då man absolut inte vill synas och bara hoppa in i duschen men givetvis ser jag flera jag känner på tåget och håller på att gå rakt in i en douchebag norrlänning jag träffade för något år sedan haha. nåväl, hem för en lång dusch och upprustning samt åt delicious lax med svamprisotto och vitt vin till dîner med bror.
 
på kvällen mötte jag upp maciej och johanna på slussen då vi flanerade hem till noah där det var en herrans massa karlar och en kvinna till en början hehe men sedan blev det ganska mycket folk. jättetrevligt träffade nya intressanta människor samt bekanta jag inte sett på länge. vin och dylikt och flera djs som höll på med sin musik där innan de skulle ut och spela, dessutom är noah väldigt bra på samma sak. vi gick dock inte med dem ut så det blev en tidig kväll och runt ett hamnade maciej och jag på macdo där jag för första gången tog en stor meny vad jag minns! åt mitt livs första big mac eller åtminstone halva hehe och sedan åkte vi hem till honom.
 
drinkar i budapest från i juni med vajk och fredrik : )
 
igår segade vi återigen hela dagen nästan hehe filmer såsom bait och wall-e haha jäklar vad söt! sedan gjorde m oxfilé helt själv som vi åt med frytki och sallad med hans föräldrar : ) dessförinnan var elias förbi en sväng. efter le dîner åkte vi snabbt en sväng men annars spenderade jag dagen i sängen och latade mig. tiden går läskigt fort när den spenderas med älskling och jag vet aldrig riktigt vart den tar vägen, exempelvis hela sommaren, men det har varit jättefint och jag saknar honom redan. måste vara världens mest clingy människa alltså. förövrigt är det lite lustigt när man får känslan av att vistas utomhus efter att varit isolerad inne tre dagar i sträck och det känns så märkligt, geezus. 
 
 
imorse skulle jag sova in efter maciej åkt till arbetet tänkte jag men icke då ringde arbetet och väckte mig igen efter någon minut. vem är jag att tacka nej hehe så jag rusade dit så fort jag kunde men det tar ju sin lilla tid att anlända i åkersberga så det blev arbete 11 till 19 idag. det kostade dock haha, det innebar att jag hoppade ur sängen, i min festklänning och smink från i lördags, slängde på mig deo medans jag tvättade tänderna och rusade till bussen utan att varken haft tid att duscha eller äta någonting. så dagen var stressig och exhausting men det känns bra att arbeta. förutom när karin och jag lyckades tappa en grej och jag fick varm olja på hela min arm som blev röd och sved som satan men det är jobbet for ya! upptäcker alltid skador och blåmärken här och var efter varje pass även om den här incidenten må varit slightly värre. passade på att handla på ica där jag arbetar, köpte massa franska ostar hehe blir så tempted när jag jobbar med det! hemma vid halv nio och sedan dess har jag kollat de 50 olästa mailen som tillkommit sedan onsdags och planerat ut livet de kommande dagarna. imorgon tänkte jag dela ut cvn, minst ett åtminstone, för att därefter träffa kaycee och sedan varona och troligtvis daniel och iranie, möjligen gå ut på ett glas. nu ska jag fixa naglarna och bör därefter hoppa ner i sängen. dobranoc!

jag gör alltid såhär haha.

jag har dock varit upptagen med att ha världens finaste dagar tillsammans med min man. i tisdags den 18 var det åtta månader och jag satt hemma i pyjamas med blött hår och åt chips nio på kvällen men då beslutar sig maciej för att vi måste ses då han slutat och kom och hämtade upp mig : ) så himla fint! hur dagen gick åt minns jag inte nu.
 
min fina kochanie i polen : ) alla bilder kommer vara därifrån haha tar aldrig några..
 
i onsdags vaknade jag hos m av att tannaz ringde och då vi båda inte hade något på schemat så möttes vi upp i vällingby där vi dödade förvånansvärt många timmar och köpte fruktansvärt mycket produkter jag inte behöver men det är jag alright haha jag gör alltid så! just när jag knappt har någon inkomst också hehe. vi åt lunch på subways där jag mot bättre vetande testade något annat än spicy italian men nie! knappt gott. bara den som går för sig. sedan fikade vi på wayne's där det blev en chailatte. kul att se kvinnan igen det var i juni senast! när det började regna pyste vi hem till mig och åt middag och såg hart of dixie, en acceptabel serie som är kul av två anledningar; den utspelar sig i alabama vilket gör att jag ibland kan känna igen saker och att det är summer från serien the oc som jag var way obsessed med för några år sedan. vi kollade även på resor vi vill göra tillsamans och piffade till oss lite inför kvällen.
 
på daam med varona som den dagen färgat håret rött, sexyyy!
 
vid halv tio mötte vi upp tre iranier till haha jag var ett apart inslag där! varona, tahbaz och elika, och flanerade till daam där vi spenderade en rolig kväll med rödvin och drinkar och fick sällskap av min vän kaycee som är på besök från nigeria plus hans vän och sedan daniel och hans vän som också var iranie men även rastafari iallafall lookin hehe. varona och jag gick med de två sista hem och chillade till halv fem efter ett stop på macdo innan där det blev lite glass och jag tvingade i folk mina favoritchips hela tiden heh. lantchips gräddfil iih! schatz i owe you big time! han kom och hämtade oss där på sveavägen fast han skulle upp några få timmar senare, körde varona till täby och mig till honom för att sova. världens bästa innhe!
 
på torsdagen blev jag kvar där, ensam till ett då han slutade sedan såg vi filmer och hade en segdag tills min stackare somnade innan tio vilket är förståeligt, dumma mig. vi såg wrong turn 1 och säkert något mer. torsdag till söndag är i stort sett ett stort blur. 

shopping with my iranie!

hi yall!
i lördags arbetade jag 11-21 och det var ganska kul fast jag var jäkligt trött. när jag slutade var maciej söt och hämtade upp mig enda borta i åkersberga då vi åkte hem till honom och kinesade. längesedan vi sågs det blir extra fint med återseenden då. sedan visade sig att han var tvungen att arbeta lite igen på söndagen så efter att nyvaken ha suttit som ett vrak och blivit uttittad på strandvägen ett tag pyste jag hem tills han slutade och återigen hämtade upp mig. igårkväll hälsade vi på hans syster ewa och przemek i deras nya jättefina lägenhet och åt god middag, efter att enbart ha ätit två fikabröd på 36 timmar, till rödvin och en drink men det blev en tidig kväll.  
 
kochanie med wictor, ewa och przemeks första son : )
 
imorse när jag vaknade ensam hos maciej så spenderade jag någon timme plus med hans söta dad andrzej och samtalade över en kaffe och fags hehe. efter ärenden pyste jag till stan där jag mötte upp min saknade iranie varona. vi strosade runt där en stund och sedan åkte vi till kista galleria för mer shopping. för min del blev det tre par skor och lite kläder, ännu en jeansjacka bla. och ett linne med statue of liberty på, pretty dope. var hemma vid tio och bör kinesa nu. då jag inte hört någonting ännu om tyskan så ska jag ringa imorgon och förhoppningsvis dela ut cvn här i hammarby, få någonting gjort för en gångs skull!
 
förresten var det så lustigt i lördags, jag gillar människor som är söta med komplimanger till strangers. det händer lite då och då att gamla män flirtar eller säger någonting charmerande på jobbet, fick bla en överdriven blink av en oldie i lördags, men dessutom så var det en karl i min ålder som ropade dit mig bara för att säga "ursäkta men jag ville bara säga att du är jättevacker.", så jäkla fint att göra så enbart för att andra ska bli glada! nu ska jag tvätta tänderna och hoppa ner i sängen, dobranoc!

café 60 mit jay!

rubriken summerar i stort sett upp hela min dag. johanna och jag spenderade några timmar på 60 och talade, jag med en smoothie. skoletandet gick inget vidare och jag kom till min stora besvikelse hem tomhänt. sedan dinerade jag kyckling med grönsaker och fetaost till middag med bror då vi såg breaking news. nu äter jag som varje dag, skäms på mig, choklad och dricker polskt hallonte. arbete på ica imorgon 11 - 21 väntar mig så det får bli en tidig kväll. jag testade förövrigt för första gången i mitt 20 åriga liv BB cream från maybelline idag och hade förväntat mig att se stunning ut men finner inte att någonting särskilt hände, kanske pryder för många finnar mitt ansikte. får återgå till att inte ha något smink i ansiktet de få gånger jag sminkar mig hehe jag är oerhört lat med sådant. förresten skapade jag mig äntligen en twitter nyss, främst för att kunna följa miss_shaynaynay haha så jäkla hilarious! åh nu längtar jag efter min säng, ska hoppa ner där och se någon film, möjligen coyote ugly. dobranoc!
 


beskrivning av min frukost haha, exciting tings!

cześć!
det gick inte att somna igår och innan nio vaknade jag imorse och hade lite ångest men oh well! talat med jättetrevliga martin och avregistrerat mig från arabiskan. ska försöka få lite böcker sålda och väntar på svar om jag kan börja på tyska I. annars ska jag förutom att leta jobb kanske äntligen börja ta körkort. känns som ett bra beslut trotsallt.
 
börja importeras till sverige s'il vous plaît! och inte bara på polska affären i grimsta hehe.
 
tidigare har jag varje dag i ett år ätit ett knäckebröd med typ ost på till frukost, så jäkla tråkigt. på senare dagar, förmodligen influerad av min polska man och hans föräldrar som gör sådana efforts på frukostar, så har jag börjat lägga mer tid på det och insett att det är viktigt. idag blir det en skål med skivad nektarin, en liten ekologisk banan, linfrön och yoghurt i sällskap med ett knäckebröd med ost, tomat och salladslök och ett sådant med italiensk felinosalami istället för ost samt en limpskiva med polsk almettefärskost med tomat och salladslök. de två sistnämnda är nog inte så många som upptäckt men det är så delicious ihop på bröd så jag vill göra reklam för det lite. sedan örtsalt på givetvis! nu ska jag frukostera till breaking news med filip och fredrik som jag missat och ta en lång upprustningsdusch innan jag träffar johanna i stan för skoletande. <3

college dropout.

kurwa. jag fick världens panikångestattack idag och fick så ont i bröstet att jag trodde att mitt hjärta skulle stanna vilket jag nästan skulle välkomnat. det går inte längre jag hoppar av arabiskan, det blir för mycket med omöjligt alfabet, gramatik, religion och historia jag hänger inte med och det blir bara värre. tråkigt, jag hatar att misslyckas och är besviken på migsjälv. ska tala med studievägledaren med små förhoppningar om att kunna byta kurs, skulle älska att gå tyska eller lära mig polska, men det går förmodligen inte så jag får leta arbete. tråkigt bara och sedan har jag lagt ut runt 3000 kronor på kursmaterial som bara blir till waste.
 
 
nåväl! nu har jag iallafall fått se lite av hur universitetet fungerar och det är verkligen ingenting som gymnasiet. då vet jag till nästa gång att man får studera järnet från dag ett och hålla koll samt ta reda på allting själv. jag har åtminstone fått lära mig arabiska alfabetet halvdant och några få ord hehe. försöker ta lätt på det här även om jag dör lite inside. suttit och gjort personliga brev nu ikväll nu jeflar hoppas jag på att finna ett nytt arbete som ligger närmare beläget, tråkigt att åka mer än en ofta närmare två timmar enkel väg till jobbet, inte riktigt värt. vilsen just nu men vi får se om jag får lite mer klarhet i allting imorgon. <3

standard arabic1

salam! just nu lunchar jag med polskt hallonte, en skål nektarin, banan och yoghurt med linfrön och nudlar på sidan om. fin dag ute idag och fyra timmars hål så jag pyste hem sålänge, börjar fem igen. idag har jag haft min första riktiga arabiskklass med  gramatik och nu känns det lite bättre. tänker inte satsa så mycket på varken religion eller historielektionerna, jag får göra så annars kommer jag inte orka gå kvar överhuvudtaget. ser breaking news innan studerande nu och ser fram emot helgen även om jag jobbar hela lördagen och inte kan se kochanie förrän söndag.
oops glömde publicera! har adressändrat till dad's adress där jag dock inte är bosatt och fått reda på att kristina en föredetta jättehäftig lärarinna har gått bort, tråkigt :( dags att börja studera nu i någon minut innan jag ska släpa mig tillbaka till kräftriket. känner att det här inlägget är fruktansvärt tråkigt haha tur att jag inte berättat för någon att jag skriver igen. kochanie ringde mig och ropade att vi måste fly landet idag haha! jag hade inte tvekat en sekund känner jag, vill bort härifrån. imorgon ska jag träffa johanna in die stadt och leta skor, något att se fram emot! nu blir det snart religion/menas tidiga historielektion där jag sitter och väntar ut tiden och inte förstår någonting, tempted att skippa den men är lydig idag.
 
hehe så jäkla söt karl!

douchebag college.

fuck this shite jag har panik över skolan. jag vill typ droppa ut redan det här kan go suck a fat one! jag har inte insett vad college innebär alltså. man ska ju läsa hur mycket som helst till lektionerna plus alla läxor och skit hur fasen ska jag hinna med allting? känns verkligen som att jag inte kommer att klara den här arabiskakursen och är så förbannat less just nu att jag vill ge upp. jag behöver en fet boxningssäck!!!
 
annars har dagen varit fin, tills denna upplysning heh. vaknade pigg vilket aldrig hänt förut, åt delicious frukost och studerade lite. skola sedan två timmars paus då jag strosade runt med marcus och totte på campus hehe. två timmar skola till sedan svängde jag förbi konsum och handlade massor av frukt, grönsaker och, lite emotsägande, choklad. nu ska jag försöka lugna ner mig, kanske börja läsa de 95 sidorna jag tydligen ska ha läst till imorgon och sedan hoppa från balkongen. känns som livet gick från bra till att suga ballsack där på en sekund. cheers!
friggen delich!
 

le week-end et aujourd'hui

min helg till en början fin. efter min första skolvecka på universitetet så spenderade jag fredagen på gröna lund med maciej där vi bevittnade en jättebra spelning av kapten röd, åkte lite rides varav den nya lila scheissläskiga haha skrek konstant herregud vilken pottymouth jag är, skäms! KUUUURWAAA haha sedan eskalerade svordomarna. trodde jag skulle bli singel där men han är kvar än hehe. vi spelade ganska mycket spel också men vann ingenting märkvärdigt, lite små gosedjur, fingermonster och en banan åt vårt barn bartek hehe.
 
 
lördagen var en kräftskiva tänkt men drama, turligtvis var jag inte involverad, ändrade planerna. there goes my night liksom och det gjorde den verkligen. var sur på livet och en riktig bitch som startade drama med min älskade pojkvän vilket följdes av panikångest hela söndagen, då jag förövrigt stack iväg redan vid elva för att åka till daddy och mina lillebröder. johan blev hela nio år förra söndagen : ) han fick en webkamera och lite sådant av mig men han hade redan fått en bättre mobil än jag har haha så well. kids these days, riktigt sorgligt egentligen. vi fikade med saltlakritsglass och vaniljmunkar sedan blev det laxpasta till middag.
 
dessförinnan fick jag kharmautdelning nummer ett, tillochmed under samtalet med maciej, haha jag blev stucken av en förbaskad horgeting i mitt lillfinger. mådde inte bra innan och det vart inte direkt bättre haha yr och illamående med ett bultande svullet finger släpade jag mig iallafall till honom och redde ut tings och nu är allting bra. jag har verkligen världens bästa och finaste man alltså! kharmautdelining nummer två var när han råkade slänga min bh rakt in i toaletten haha! i deserved that! jag vaknade där tidigt imorse när han åkte till arbetet så jag har varit sjukligt trött hela dagen så det börjar bli tid för mig att kinesa. dagen har bara bestått utav lite skola på förmiddagen och så lagade jag mat för en gångs skull, stoltz hehe! pasta med crabstickssås euw right men vart ganska delicieux. jag råkade somna i skolan lite men vaknade kort därefter av att de borrade i huset hehe rätt onice med en sådan högljudd drastisk väckning. nu ska jag lägga mig tillrätta här med mannen nedan. dobranoc! 
 
våran bebis bartek med sin nya banan : )

-

vem vet hur länge vi har varandra.

arabiska alfabetet.

where do i begin haha fasen vad svårt det är att lära sig alla lustiga arabiska bokstäver och bilda ord! dag två avklarad med arabisk skrift, två timmars håltimme då jag lunchade med adam, pratade med kochanie och studerade därefter två timmar religion. det är så jäkla häftigt haha adam som jag gick i samma klass med från sexårs till sexan bara uppenbarade sig på informationsmötet på arabiskan, vad är oddsen att vi valt just arabiska just den här terminen? arabiska av allt, förväntade mig inte att känna någon direkt haha. dessutom går johan som jag varit ute på sommar med en gång också där! skönt att känna någon iallafall : ) så dagen gick åt till skolan, hemma åtta och in i duschen och tvätta min tatuering jag gjorde igår. nu ska jag göra de resterande sju sidorna arabiska ord och kinesa. längtar till helgen och att fira lillebrors nioårsdag och eventuellt en kräftskiva och givetvis att se kochanie som just gjorde min kväll på skype hehe. dobranoc!
försök er på dem ni! och sedan har nästan varje bokstav fyra olika utseenden beroende på vart i orden den är. om det där nu är alfabetet hehe i fink. intressant men endå vill giva er perspektiv : ) 

tat!

dobry wieczór!

idag har det varit en stor dag med skolstart och första tatueringen i mitt liv avklarad. i skolan har jag redan fått i läxa att öva på att skriva arabiska bokstäver hehe mediokra resultat cuz shit aint easy! efter skolan rusade jag la nerve wreck till åkersberga och tatueringsstudion där jag råkade på zara och hennes syster.
 tatuerandet gick fint och snabbt, runt en halvtimme, och det var inte så farligt som jag föreställt mig men gjorde lite ont ibland. tror att jag är nöjd, inte sett så mycket av den än då den är inplastad och placerad i nacken vilket gör det lite svårt. tror dock att de två h:na ser olika ut så perfektionisten jag är oroad men vi får se! redan idag klurat ut ytterliggare en tatuering jag vill ha, får se om det blir av snart.
 min kochanie kom hela vägen dit men när den nästan var klar då vi istället svängde förbi subways och åt spicy italian med chipotle såsen, i friggen love those! nyligen har jag kikat halvt på kristallen och breaking news, happy att filip och fredrik vann så många priser! nu ska jag läsa "vad är arabiska?" och dricka mango&strawberry te : ) dobranoc! 
 
min fina man för någon månad sedan på hemresan från fina polen : )

resurrection.

cześć!
 
jag myser för närvarande i soffan med lite choklad och breaking news som belöning för en dag av arbete. sedan sist har jag arbetat lite då och då på ica i lite mer än ett år hehe. imorgon börjar jag universitetet på min arabiska I kurs. helgen har varit fin men passerat alldeles för snabbt. i torsdags lunchade jag och bror med gma and gpa på en chinese restaurant och sedan gick bror och jag på bio och såg nya batman vilken var cool. på fredagkvällen åkte jag ut till åkersberga där jag spenderade kvällen med min man maciej i huset av min dad som är i frankrike. lördagen gick åt till arbete och väntan på maciej som återvände 02:30 hehe. på söndagen gjorde vi ärenden, blandannat groceries i vällingby på en affär där det finns saker från polen, överlycklig!
 
sedan åt vi polsk soppa med hans föräldrar för att därefter åka tillbaka till åkersberga där vi gjorde pasta carbonara och drack ett delicious rödvin från california. imorgon ska jag förutom skolstarten direkt efter göra min första tatuering och jag är så fruktansvärt nervös redan för hur det ska gå och om den ska bli bra och om jag verkligen valt rätt typsnitt etc. nog för att tatueringen inte kommer att bli en avancerad sådan men eftersom jag är en sådan perfektionist så hoppas jag verkligen att den blir som jag tänker mig, jag är bäst på att stressa upp mig själv. nu ska jag hänga tvätt och sista minutenkolla på typsnitt hehe. bisous!

RSS 2.0