what's that? vitamins!

börjar dagen med blodapelsin, tranbär, torkad ingefära och linfrön i afil, två knäckebröd, två kokta ägg och granatäpple till frukost och till det citronvatten och herbatkate : ) känns som jag är i stort behov av en liten detox efter allt onyttigt maciej och jag tryckt i oss under alla dagar vi varit med varandra nu, har bott hos honom nästan varje dag sedan juldagen fram till igår och det har varit oerhört mysigt men det syns på kroppen att den ökat i massa tyvärr hehe så måste dämpa ångesten lite.
på fredag har vi ettårsdag och överväger att spontanflyga över till polen om det finns biljetter ännu. idag ska jag nog se tannaz vi ska registrera oss för skolan, fika och sedan på någon standup ikväll. hon har handlat massor med victorias secret åt mig i london så ser fram emot allt det också! : ) saknar verkligen att gå runt i evigheter och shoppa där! nog för att jag verkligen inte behöver men nya underkläder och parfymer gör mig så dang happy! nu ska jag frukostera och se hart of dixie. buzi!
 
 
min stora kärlek sedan några månader tillbaka! fruktansvärd att skala det tar evigheter och efteråt ser det ut som american psycho överallt men totally worth it! beware though fläckarna är nästintill omöjliga att få bort från kläder så bär inte det finaste du har eller som jag, svart : )

RSS 2.0