snö och julklappar avklarade!

idag har jag redan lyckats göra två nellybeställningar men dock var det mesta julklappar : ) blev lite småsjuk igår så tar det lugnt och knarkar te, honung, cvitamin, torkad ingefära och annat gross för att påskynda min förfriskning.
igår träffade jag kaveh på eftermiddagen då vi strosade runt lite i stan i första snön, borträknat den i oktober, i några timmar för att sedan gå till honom. där åt vi dîner och gojibär, ingefära och nötter vi köpte i hötorgshallen och såg film, next friday : ) varona och christoffer kom förbi sedan också mot kvällen det var fint! testade massor av olika ölsorter och drack lite gnarly headvin hehe. 
i tisdags träffade jag caroline på en espresso house fika i ett par timmar, inte setts sedan april så det var fint! måndagen spenderade jag kvar hos kochanie efter helgen och när han slutat jobbet träffade vi elias och åkte till kista för dîner. fyra rätter på tre personer haha matkoma! jag åt ryggbiff med frytki och macka samt lite oxfilépasta, chelo kabab och bbqkyckling och drack vanilla coke : )
helgen efter en fin torsdag hos kaveh vart återigen arbete fre-lör så kinesade hos dad. på lördagen kom maciej hit och jag var död efter att knappt ha sovit men vi släpade oss till vajk där det var fest men den absolut sämsta hittills. drama drama draaaama! fullt med okända fuckin fjortisar och dålig stämning med folk som gjorde bort sig. fuck that! lurade dit varona och christoffer också men well det hade väl sina få fina stunder med de två plus maciej. 
nu ska jag göra mer te och se simple life haha börjat se om det, så jäkla funneh! idag ska jag nog bara stanna inne och kurera mig om jag inte träffar älskling när han slutar sent ikväll. buzi!
 
börjar få julkänsla, oväntad excitement!

sznurki!

hi yall! 
överraskade migsjälv med en tomat och champinjonomelett nyss, kom hem från maciej för en stund sedan där jag spenderade gårdagskvällen : ) vi började på nicolaijs arbete ett par timmar och fixade bilen lite sedan dinerade vi med hans söta föräldrar plus äppelpaj hehe. idag ska camilla komma förbi för att testa klänningar, har alldeles för många nu, och sedan ska jag till kaveh tror jag. fick precis reda på att jag arbetar imorgon och lördag så blir lite ändrade planer men no biggie, blir iallafall fest hos vajk på lördag. så glad att han är tillbaka i sverige! 
 
förra veckan var lång och tråkig utan maciej men vi spenderade iallafall lördagkväll och söndag tillsammans efter att jag arbetat fre-lör. hälsade på dad både på tisdagen och sov där, gma and gpa från norrland var på besök så det var fint att få träffa dem! var med kaveh och hans kusin från california i onsdags och i måndags var jag över hos jonatan på middag, längesedan jag såg de båda. 
 
förövrigt blir det nog ingenting med arbetet på fiskaffären, kanske någon gång vi får se, men det blev ändrade planer för dem med personal tyvärr. så jag är med andra ord jäkligt glad att jag har kvar ica även om det inte är så ofta, räddar mitt liv och jag är väldigt tacksam för det. sedan att det tar två tre timmar i restid dit är smällar man får ta. nu ska jag städa lite, buzi! förresten hörde jag ett av de fulaste orden jag någonsin hört igår, haha polska ordet för snöre som är sznurek hahaha jag skrattade nog i en halvtimme. måste börja kalla szymon det hehe förvåna skiten ur honom sådär på arbetet!
 
SZNUUUUREK!

high strung

okej nyss en till nellybeställning, dock bara på en kappa och en klänning. gjort två eller tre sedan sist. men nu får det fasen räcka! hoppas jag verkligen, gjort av med oroväckande mycket pengar där senaste månaden. idag har jag inte mötts av utomhusluft en enda gång utan bara stannat inne, tvättat och gjort dîner med bror, kött och massa grönsaker samt stekt aubergine och zuccini. sett mina första the officeavsnitt och drömt om ett bättre liv. blir nuts av att stanna inne, måste ändra på saker. jag längtar efter rutiner! när det kommer till arbete, eventuella studier och hemma. och bryta dåliga vanor. 
nu vill jag iallafall börja ta körkort, studera polska lite for kicks hemifrån, läsa mer böcker och helst tidningar samt få ett schema för jobbet. jag är just nu världens mest rastlösa människa vilket gör mig deprimerad samt gör att jag inte kan somna om nätterna. nu ska jag göra lite grönt rabarberte och läsa. buzi!
 
boken jag äntligen läser, köpt i alabama. titeln känns väldigt adekvat till dagens tankegångar.

vajk är tillbaka!

jag vet inte om det är någon mening att jag skriver för jag är på lite dåligt humör och inget speciellt som utlöste det. jag är nog bara sur på mycket här i livet; att jag får se min pojkvän så sällan, att min relation till min familj är fucked up alternativt ickeexisterande och att vissa såkallade vänner suger ballsack. idag har jag bara stannat inne sedan imorse och när jag inte gör någonting blir jag lite nuts. har bara gjort rotfrukt och linssoppa that's about it hehe.
 
helgen var däremot fin, torsdag och fredag arbetade jag bara och förbättrade mig långsamt. fick blandannat lära mig att dela krabbor hähä! på lördag var jag först på personalfest med ICA på golden hits hehe dinerade och samtalade med några kollegor, främst szymon och jonatan vilket var fint. sedan dök maciej upp då vi åkte hem till vajk som eftersläntare till hans surpriseparty, missade själva våldgästningen men det var kul endå. mycket folk det var ett tag sedan jag såg : ) igår var jag bara med kochanie och såg film, var lite hungover då det var så längesedan jag förtärde alkohol så nu är jag fasen känslig! vi åkte till max och åt samt såg en film kallad sket och en skräckfilm om bigfoot. nu blir det weeds tror jag.
 

nytt arbete! : )

jag har börjat arbeta nu på bröderna axelssons fisk : ) än så länge bara på kungsholmen men det blir förmodligen i sollentuna centrum någon gång i veckan också, spännande jag har aldrig varit där. första riktiga dagen på jobbet igår : ) imorgon och fredag blir nästa. nu ska jag in till stan en snabbis och ensamshoppa lite för att sedan åka till angelica på middag sedan till maciej och sova. helgen har varit fin, spenderat onsdag till igår morgon hos honom med undantag av jobb torsdagen och jobb på ica fredagen. vi har fortsatt i våran pensionärsstyle fast jag värre än vanligt haha jag har somnat runt tio varje dag! till och med fredag och lördag. det har nog aldrig hänt mig förut. sjukt tråkig haha!
 

RSS 2.0