033111

hi y'all!

fullspäckade dagar det här. spenderade mer än två timmar på arbetsförmedlingen för att därefter strosa runt på nybyggda pretty gigantic ica och handlade le diner vilken jag sedan gjorde hehe, green bean casserole! utbytesåret i el south gav åtminstone någonting right! det blev ganska lyckat tillsammans med baguette. nu efter te och nya marabou mango ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis kinesa early eftersom jag ska tillbaka till af klockan nio imorgonbitti på något informationsmöte. vidare hoppas jag på att hitta ett arbete omedelbart så jag inte måste leva som pank för det är det värsta som finns. bisous!


kände för att dela av mig av vad jag anhör haha love el south och deras country!


033011

idag har jag för första gången på mer än åtta månader sett stan : )) med emelää. stötte även på johanna på donken där vi lunchade heh sweet men vi är båda broke. det var mycket fint att förenas med allting igen borträknat mina hemska skavsår jag fick av den onödiga promenaden till af igår då det var stängt och jag fick vända tillbaka, detta när det snöade. vid fyra åkte jag och visiterade mina kära morföräldrar. mormor nyoperad så sent som igår. dinerade, catchade upp och spelade vårt traditionsenliga kortspel. hemma vid nio och kikat på lite desperate housewives. imorgon ska jag återigen till arbetsförmedlingen, hoppas verkligen att jag finner ett arbete för jag behöver ett badly. mycket fint att se stan, emelie, johanna och morföräldrarna efter en sådan herrans lång tid. good night yall!


032711 - HEMMA!

hallådär!

nu är jag hemma i sverige efter åtta månader och en vecka i usa. det känns både bra och fruktansvärt dåligt. skönt att vara en människa med unalienable rights igen hehe men tråkigt för att det känns som ett sådant misslyckande att inte stannat tiden ut. sedan saknar jag vissa alabamians så mycket. vidare så är allting exakt likadant här hemma så det gör mig snabbt uttråkad. vetekatten vad jag ska göra nu av all min lediga tid, hoppas på att finna ett arbete och se compadres. det var hursomhelst fint att se daddy och alla tre bröder igen. i fredags klev jag upp inte senare än 3 am och mitt första flyg gick 6:15. becca kom som lovat till flygplatsen men hann bara krama henne innan jag skulle gå igenom säkerhetskontrollen.



första flyget gick till houston, texas och jag sov hela resan pa det pyttelilla planet. i texas strosade jag runt en massa, köpte gåvor och drack min sista starbucks skinny vanilla latte. sedan flög jag mellan houston och newark, new york/new jersey där jag köpte gåvor, sex bodyshop lipbalms, och en avokadokycklinghamböörjare och pommfritt. ungefär två timmars väntan på båda flygplatserna. båda har förövrigt egna tåg på flygplatsen mellan terminalerna för att de är så huge. sedan väntade långa flyget från newark till stockholm där flygningen började med en väntan på marken i mer än två timmar. sedan tog det sju och en halv timme i fink. såg burlesque och det mesta av lost in translation, åt lite flygmat och kinesade kanske tio minuter.



vid sex på morgonen landade jag i stockholm. det första jag slogs av var kyliga vindar hehe från att strosat runt i bara tshirt i värmen. igår åt vi en delicious middag med oxfilé, potatisgratäng, hallonruccolamozarellasallad och ett glas j.lohr rödvin. det första på månader! fint. sedan blev det chokladtårta och en kort promenad i kylan, på med vinterjackan heh geez, och sedan somnade jag till hela tiden redan vid nio. tror samt hoppas att jag är av med jetlaggen nu. idag har jag spenderat hela dagen med att städa ur mitt rum, slänga massor av saker och kläder för att få plats med allting nytt. befriande. de kommande dagarna får jag lösa min tristess på något sätt, hälsa på vänner kanske och söka arbete. bisous!


032411

hi y'all!

jag har precis atit min sista middag i alabama och vi at barbequesandwich och jag ar pa vippen att do for att jag ar sa matt. jag har spenderat heeeela dagen med att packa alla mina miljoner saker. det slutade i tva resvaskor, handbagage och handvaska. och fyra stora abercrombiepasar fyllda med saker att ge till becca som ar sa sot och kommer till flygplatsen klockan fyra imorgonbitti for att saga hejda, ah. sedan svangde jag forbi usps med en liten lada med saker som inte fick plats som kostade mig 100 dollar. sa nu ar jag redo att aka hem. ska bara ta en valbehovlig dusch forst. stack ut jattenasty i mjukisbyxor istoppade i boots haha. jag ar bade ledsen och glad just nu, det byter ungefar varje sekund. talat massor med daddy som ar sa himla snall och jag ser sa jakla mycket fram emot att se honom och familjen! unglaublich. dusch! bisous!


flygresa hem!

josses det har ar sa svart och besvarande. naval. jag har fatt reda pa att jag hogst troligen kommer att flyga hem harifran pa fredag 6:15 am vilket betyder att jag har imorgon att klura ut hur jag ska packa allting vilket jag inte vet hur katten jag ska kunna gora. det ar inte alldeles bestamt annu dock. men det varsta ar att jag inte ens kommer att fa ga tillbaka till skolan och saga hejda till de som betyder nagonting, ge presenter jag planerat, aterlamna saker osv. laskigt jag hade ingen aning att i onsdags formodligen var den sista gangen i hela mitt liv jag satte min fot dar. och tog inte farval : ( becca sager att hon ska mota mig pa flygplatsen atminstone sa jag far se henne en sista gang samt skanka henne min gigantiska pase med produkter hehe. senast fyra pa morgonen. hoppas att det blir som planerat. men jag antar att jag inte kommer hinna traffa nagon annan. inte mr gullatte, inte bryan, inte nagon. krossar mitt hjarta lite. hall tummarna for mig med packning och resvaskor, nar det ar ordnat ar de flesta problemen ur vagen. bisous!

032311 - utflyttad.

halladar!

imorse flyttade jag ut ur huset jag varit bosatt i sedan oktober. nu ar jag hemma hos kenny sedan tiosnaret imorse. har spenderat dagen med att tala med daddy typ. jag ska hem till sverige och troligtvis nagon dag den har veckan, jag ar formodligen hemma senast sondag. jattesurrealistiskt hehe. jag vet inte vad jag ska spendera tva manader och sedan sommarlovet med men jag hoppas pa att finna ett arbete. jag ar bade ledsen och glad sa jag ar nagon slags neutral blandning. utmattad ocksa. nu oroar jag mig over hur jag ska fa hem alla mina saker vilket kommer krava minst en resvaska till och massor av pengar vilka jag inte har. annars ar det inte illa faktiskt. trakigt givetvis att inte ha hela aret avklarat och inte fa ta del av graduation med mina betyg jag kampat for men jag far istallet se min alskade familj igen : )) det ska bli sa jakla fint. bisous!

flyttar.

jag har precis packat ned alla mina agodelar i mer an tre och en halv timme. fick reda pa att jag blir upphamtad 8:30 imorgon av min iec dar jag temporart kommer vistas tills att jag flyger hem till sverige formodar jag men jag vet ingenting an. kanns valdigt markligt. vart valdigt forvanad samtidigt som jag forberett mig lite under dagen (och hela den har tiden under alla hotelser) men nu ar det slutgiltigt antar jag. ef later mig inte byta vardfamilj och de lar inte andra pa sig nu sa jag antar att jag kanske ar hemma i sverige om nagra dagar. vet inte. kanns surrealistiskt. tacksam for att kevin talar med mig nu. undrar om jag nagonsin kommer att se vissa manniskor igen. jag mastemaste till skolan for arenden josses. ta farval av mr gullatte med mera. olagligt att alla seniors ar i florida just nu. borde kanske forsoka sova min sista natt har snart som att jag skulle kunna men ska duscha och fixa det sista. wish me luck s'il vous plait. har ingen aning om vad som vantar mig men formodligen ingenting annat an ytterligare svara provningar. bisous!


032211

bonjour!

ingen bra start pa morgonen idag heller, ar under oroligheter for ungefar hundrade gangen och ar for ungefar hundrade gangen missforstadd och anklagad for att ljuga eller dylikt nar jag inte gor det. fint. men som min shrink sade, jag kan inte oroa mig over nagonting som inte har skett annu. jag ar sa utmattad och van vid det har att jag inte har sadan angest jag brukade. then so be it...bisous!


032111

hej!

jag kan utan att overdriva skriva att min morgon borjade uselt. mandag morgon och min vattenflaska lackte massor av vatten i vaskan. ingenting jattevardefullt blev atminstone forstort sa det var alltid nagonting men darefter blev aldrig dagen bra alls. forrutom min konversation med daddy som numera ar en nastintill daglig hojdpunkt som hjalper mig att orka. imorgon aker typ alla seniors till disney world men jag valde lyckligtvis att inte ga. olustigt att vara den enda i el 12th grade som pyser runt i skolan kan jag tanka mig men det gor mig ingenting. de narmaste dagarna ska jag studera franska och historia sa nu ska jag forsoka med nagonting av det. bisous!


sam och jag for ett tag sedan : ))


HEMRESEDATUM!

sa idag fick jag finalmente mitt hemresedatum bekraftat och det ar den 24:e maj! flygresan kommer ta ungefar forever och jag kommer att mellanlanda i texas och i frankfurt, germany. 24:e maj 12:10 PM tar mitt utbytesstudentar slut. och jag ar jattelycklig eftersom jag kommer att hinna hem till min gamla klass WWLs student : )) kanns lustigt att ha det ristat i sten. tills dess ska jag forsoka vara stark trots allting som pagar just nu. see y'all soon suecos!

031911

hi y'all!

jag har spenderat min lordag med skypning med bror i nastan tva och en halv timme med fader pa ett horn, desperate housewives, benepilering och dinerade precis hehe den ar snart elva though sa jag funderar pa att kika pa easy a eller bara kinesa snart. hyrde den igar med john vem kom over vid attasnaret da vi tankt aka til bel air mall men det var stangt sa vi hyrde film and got ice cream : )) pa cold snap dar de har frozen yoghurt i massa smaker man kan blanda och tusen saker att dekorera med som snask och frukt och det var delicieux! sedan sleepy som vi var kikade vi pa easy a tills john pyste hem efter nastan hela. maste saga att den var lustig och bra.
 

jag har varldens finaste lillebroder! <3 ah jag saknar dem sa oerhort mycket! alskar er!

tidigare under dagen delade jag givande konversationer med min american dad/shrink mr gullatte : )) sedan shoppade jag tyvarr sonder igen men jag tankte att jag kanske fortjanade det som beloning med tanke pa allting jag gar igenom och mitt forsta alla ratt pa governmentprovet. dknyvaska, burberrylotion, ckjeansskarp, amoramorparfym, parishiltonparfymbox, ralph lauren pyjamas, blueberry bodyshopbutter. tror det var allting. damn me. aterigen...inget mer shopperande! maste spara pengar for new york och sommaren jag kommer leva som en pank hobo : ) bisous!


031811 - atta manader i usa!

bonjour!

idag har jag rekovererat mig lite tankte jag skriva haha vadkatten heter det? kurerat. jag tror att det beror pa att bryan och jag talade igar, jag precis lunchade med mr gullatte igen samt att jag hade min forsta golftraning igar vilket var jattefint och definitivt nagot som kommer gora resten av tiden mycket battre om jag kan ga frekvent. det var jattefint vader och lokigt, tranade med anna och tva trevliga damer vid namn veronica och virginia och coach rob var mycket trevlig och jattetossig hehe. sedan blev det zaxby's sallad till middag : ) herrans sweet att spela golf det var ar sedan jag testade det nagra ganger med min kare farfar.

idag pa dagen har jag vistats i usa i atta manader och darmed inte sett mitt fina hemland sverige eller min familj pa atta manader, bror och moder annu langre. marklig kansla. och jag fick 68/68 pa governmentprovet igar vetekatten hur haha men sa jakla glad att jag lyckades med det trots min ostabilitet. forsta gangen jag fick alla ratt dessutom hur nu? fredag heute, det har gatt tva och en halv dag och jag kunde faktiskt tala med karln idag sa det var ju bra. ska gora nagonting med john ikvall om jag far. distrahera tankarna kanns ganska nodvandigt men inte lika nodvandigt som jag forvantade mig. 115,4. bisous!

031711

bonjour!

geezus avklarade precis mitt governmentprov och jag tror att det gick bra, trodde det skulle ga at skogen som resultat av mitt current tillstand. sedan kanner jag mig inte lika ledsen idag an sa lange. och sedan ska jag nog pa min forsta golftraning efter skolan : )) en svar gardag avklarad med hjalp av daddy och kevin. fick bara i mig ett apple och massor av vatten pa hela dagen haha. ser inte fram emot nasta block det kommer bli klurigt. men efter alla motgangar jag gatt igenom det har aret kommer jag vara sa stark havdar bada karlarna och jag hoppas det. for da kanske det var vart dessa svara manader. det borde inte kunna bli varre nu. med golf och allting kanske det bara blir battre. bisous!

erik!

grattis pa fyraarsdagen kare lillebror! 16:e inte 17:e. alskar dig! undrar hur stor du har blivit sedan jag sag dig senast hehe. vilket var 18:e juli. jag onskar sa mycket att jag hade kunnat vara dar och se er, unglaublich. jag har haft ungefar samsta dagen i varldshistorien och morgondagen kommer sannerligen inte bli enkel. hoppas att jag inte borjar damn weep i skolan. och inte misslyckas med governmentprovet alltfor illa. jag har varldens baste fader dock. har i usa ar jag alldeles ensam men livet ar inte over och min familj finns kvar hemma i sverige. jag somnade inte forran fem inatt och vaknade nio. har spenderat dagen med att grata och forsokt studera. ska forsoka nu tills insomning. undrar hur jag ska orka och vill sa garna kasta bort allting och ge upp men jag kan inte gora det! har ingen energi eller motivation alls just nu men jag hoppas att det i slutandan ar vart det. jag visste att det skulle bli sahar : (( bisous!


031611

josses, klockan ar 3:30 nagonting och jag kan inte somna, alldeles for vaken av starbucks vanilla frappuccino, cherry coke och pecan ice cream vilket jag inhandlade infor intensiv governmentstudering som gick at skogen forst nar jag vid sju somnade en halvtimme och sedan vid tjugo over elva da bryan och jag avslutade var relation som inte ens kunde vara en relation men anda, jattehemskt. for att han ar den enda som gor mig glad har i stort satt och nu kommer allting vara annorlunda och forstort. men forstaeligt. och oundvikligt. forsoker finna nagonting som kan motivera mig att ta mig igenom tiden fram till graduation och hemresa. vad ar fragan hehe. jag tror forresten att det ar min lillebrors fodelsedag idag om jag inte minns fel. sextionio. mach mich stark. jag vet inte om jag nagonsin kommer att somna inatt. antingen studier eller trosta mig till somns. bisous!

031411

bonjour!

tillbaka i skolan efter mitt mardi grasbreak, kanns lustigt men det ar fint att vara tillbaka. forrutom att det kandes som alarmet gick av imorse mitt i natten utan att jag fatt nagon somn men passiert halt! trott ar jag. samt besitter ett svullet oga pa hoger sida, igar var det fruktansvart dock sag ut som ett monster! det ar inte fullt sa illa idag men jag ar inte direkt smokinn hot heheh. damn allergies! aven mitt barr ar fruktansvart ostyrigt. mondays...gotta love em. bisous!

031211

hi y'all!

sweet, gjorde precis min prokrastinerade historie powerpoint. har atit mig tokigt matt pa ben&jerry's half baked froyo, lyssnar pa edith piaf och saknar min baby. idag voluntararbetade jag mellan 1.30 till runt fyra pa UCP's Championship & Hog Wild Festival hehe. idag arbetade jag i el coke booth med en trevlig karl och tva kvinnor. vi salde massor av lask och resten av tiden socialiserade vi det var kul.
 

john et moi. hehe jag ser vindogd ut nar bilden ar sahar petite.

igar voluntararbetade jag ocksa dar mellan 3.30 till 6.30 men i ett mat booth da jag arbetade med att dela ut hot dogs, chips och cookies till alla som svangde forbi vilket var typ femton personer pa hela tiden alltsa jakligt dott och knappt nagonting att gora. samtalade med min blyge arbetsmate austin lite. sedan akte sue och jag till university of south alabama for en mithril konsert vilket ar irlandsk musik. fascinerande fiol och flute hehe. min andra konsert med dem i believe. stotte pa sota ann lunde fran min forra kyrka och samtalade en stund. gudars, i torsdags gjorde jag forkatten ingenting. verkligen. vad hemskt. nu ska jag nog kika pa lite desperate housewives eller nagonting, trott med huvudvark om an mindre an tidigare but immernoch! bisous!


031011 - mardi gras, tornados och onyttigheter.

hi y'all!

det har varit nagra spannande dagar sedan sist. i mandags traffades hela slakten hos linda's dar jag tjillade med mina kusiner john och peter, at min forsta hot pocket och traffade ett sott homosexuellt par av manligt slakte fran tennessee : )) sedan akte kusinerna och jag till har jag bor och kollade pa film och at massa snask tills de slockande i samma lilla soffa utanfor mitt rum.


forsta mardi gras float jag skadade i mitt liv i torsdags : ))

i tisdags - mardi gras/fat tuesday spenderade jag formiddagen med pete. vi at och kikade pa inception vi hyrt. vid fyra var vi antligen downtown for mardi gras med john, linda och john's lilla pervy friend hehe. bryan var i en mardi gras parade och jag missade hans float med en halv minut sa efter det var jag nedstamd men det var okej, mardi gras ar en lustig tradition. jag fangade en football, nagra beads, snask samt fick en moonpie i huvudet hehe. sedan akte john, pete och jag till magnolia springs dar deras g'ma's bayhouse ar och spenderade kvallen. satt ute pa bryggan och socialiserade med john for pete somnade redan i bilen hehe vilken jag forresten korde lite i slutet det gick inget vidare. sedan sag vi lovely jackass 3 som vi hyrt.


john och jag med en ros jag fangade!

igar onsdag var det tornadovarning i hela mobile vilket besked jag vacktes av klockan nio da vi fick rusa over till grannarnas lagre hus eftersom el bayhouse ar hogt fran marken och gomma oss dar i nagon timme. sedan var vi instangda till ungefar tre. konstant aska och blixtar och en herrans massa regn, creepy. vi at chips och pizza sedan fick jag massage av mina kusiner haha medans vi satt ute i kylan pa en swing. john och jag akte hit vid sextiden och sju begav vi oss till kyrkan med sue for ashwednesday for att sedan ata gronsakssoppa och se the expendables. action movies ar alltid trakiga to be honest. nu ska jag studera! puss!


030711

guten morgen!

holy guacamole john och jag var sa loco igar han kom hit ratt sent da vi akte till walmart och kopte pa oss allt som fanns. red velvetcake, boston cream cake, lite cheesecake, en half gallon blue bell ice cream, raffaello, reese's, tva pringles, nachos, vanliga chips, TRE dipper, gummy worms, lifesavers, minns inte mer haha...rekord om walmartkarln tillochmed papekade att vi hade en sweet tooth och skrattade at oss..daligt tecken eftersom det ar walmart med hur mycket andra onyttiga manniskor som helst hehe. vi at inte ens en femtedel igar men jag borjade precis morgonen med red velvetcake och en halv grapefrukt, sweeet. forhoppningsvis slutar john tidigt idag da vi planerat att aka downtown for mardi gras parades.


john och jag pa mardi gras i torsdags : ))

i fredags var sue och jag ute pa lite random shoppering jag kopte stora horlurar och massa snask da ocksa, geezus! king cake saklart : )) tva ben&jerry's och cookies. josses. sedan at vi moe's till middag, at en delicious tofuquesadilla och nachos. sedan sag vi filmer tror jag. i lordags stadade jag hela dagen verkligen haha fran elva till fem typ da vi akte till kyrkan har nara huset, forsta gangen dar for mig. sedan at vi god pasta och sag the blind side, alskar den filmen : ) igar vantade jag mest pa besked fran john som slutade sent sa det blev inget downtown igar och missade darmed joe cain day men naval, massa snask och en crappy komedi som kompensation : )) larry the health inspector. bisous!


030411

bonjour!

mardi gras igar med min kusin john var kul : )) vi var pa stripers paraden dar de bygger floats som ar jattesatsigt dekorerade som aker runt downtown med intoxikerade framst herrar och nagra damer pa som kastar ut parlhalsband i mardigrasfarger typ guld, lila och gront, delat med massa annat som gosedjur, moonpies, peanutbags (som traffade john i huvudet hahah), random frisbees, mynt och plastic cups. jag fick tre gosedjur, en stor tygros, en plastic cup, mynt, ett par halsband (det ar det de kastar ut mest) och nagra moonpies. sa alla manniskor star pa sidorna av gatan och forsoker fanga allting och krigar heh. jattekul moment nar john precis typ fangade nagot gosedjur och en satsig dude hann sno den precis innan det traffade john's hand, surreal moment sadar haa och nagon kravlande pojke john allvarligt misstog for en kackerlacka och var nara att trampa pa : )) hemma vid halv nio, at pizza och moonpies, john gav sig ivag vid halv elva heh sa det blev en sen abend. fredag idag och sista skoldagen innan mardi graslovet. hum. bisous!

030311

hi y'all!

idag ar en battre dag : )) atminstone an sa lange. jag har mardi grasplaner med min kusin john ikvall, en sadan lifesaver, var radd att jag inte skulle skymta nagonting av les mardi gras parades. jag ser fram emot det, har ingen aning om vad som vantar. igar var jag todesmuede redan vid nio och slocknade innan tio efter att spenderat kvallen med att lasa aftonbladet och arbeta pa en governmentsquid. jag vet inte vad det ar men hela veckan har jag varit herrans trott utan anledning. jag vill ocksa ha sportlov som i good ol' sverige. dock har jag mardi gras break hela nasta vecka, vetekatten vad jag ska gora forrutom att studera och sova. bisous!


030211

jakla skitmorgon verkligen. daliga besked om golf, jag kanske inte kan spela alls. maste fa tag i nagra kluriga dokument sedan tar det minst en manad. golfsasongen ar kanske over innan jag hinner borja och jag sag verkligen fram emot det sa dagen har varit dalig. mr gullatte och bryan ar de enda som fatt mig att le lite idag. resten ar bara scheisse. men, annu en dag av provningar avklarad. igar var vi pa carpe dar jag testade en stor caramel macchiato och lyckades lasa upp min jamaicaessay for comp10klassen. efter skolan genomforde jag min physical, for ingen anledning kanske, och det visade sig att jag hade febertemperatur, sedar. forsoker varje dag tanka positivt men idag ar det klurigare. kanner dragning mot onyttigheter. puss!

030111

bonjour!

forsta mars och sol, inget regn som igar : ) idag ska vi nog till promenera till carpe diem cafeet med comp10klassen for att dar lasa upp vara uppsatser, min om jamaica hehe, och efter skolan klockan fyra har jag bokat in tid for en physical exam jag maste gora. annars vet jag inte vart dagen tar mig. igar gjorde jag middagen (kokade pasta och varmde tomatsas heh) och sedan kikade vi pa the da vinci code. aldrig skadat den tidigare jag ar underlig. men den var bra, lite klurig though. audrey tautou (amelie) min favorit var ju med. till kvallen at jag sa mycket skittles, marabou och vaniljpudding att jag madde jatteilla och holl pa att slockna redan vid nio men jag holl mig vaken till tio heh joo-deer! jag vill gora nagonting at mitt har, det ser fruktansvart ut och luggen maste fixas till pa okant satt. nu ska jag kika lite pa it's always sunny in philadelphia tills government. bisous!

RSS 2.0