031011 - mardi gras, tornados och onyttigheter.

hi y'all!

det har varit nagra spannande dagar sedan sist. i mandags traffades hela slakten hos linda's dar jag tjillade med mina kusiner john och peter, at min forsta hot pocket och traffade ett sott homosexuellt par av manligt slakte fran tennessee : )) sedan akte kusinerna och jag till har jag bor och kollade pa film och at massa snask tills de slockande i samma lilla soffa utanfor mitt rum.


forsta mardi gras float jag skadade i mitt liv i torsdags : ))

i tisdags - mardi gras/fat tuesday spenderade jag formiddagen med pete. vi at och kikade pa inception vi hyrt. vid fyra var vi antligen downtown for mardi gras med john, linda och john's lilla pervy friend hehe. bryan var i en mardi gras parade och jag missade hans float med en halv minut sa efter det var jag nedstamd men det var okej, mardi gras ar en lustig tradition. jag fangade en football, nagra beads, snask samt fick en moonpie i huvudet hehe. sedan akte john, pete och jag till magnolia springs dar deras g'ma's bayhouse ar och spenderade kvallen. satt ute pa bryggan och socialiserade med john for pete somnade redan i bilen hehe vilken jag forresten korde lite i slutet det gick inget vidare. sedan sag vi lovely jackass 3 som vi hyrt.


john och jag med en ros jag fangade!

igar onsdag var det tornadovarning i hela mobile vilket besked jag vacktes av klockan nio da vi fick rusa over till grannarnas lagre hus eftersom el bayhouse ar hogt fran marken och gomma oss dar i nagon timme. sedan var vi instangda till ungefar tre. konstant aska och blixtar och en herrans massa regn, creepy. vi at chips och pizza sedan fick jag massage av mina kusiner haha medans vi satt ute i kylan pa en swing. john och jag akte hit vid sextiden och sju begav vi oss till kyrkan med sue for ashwednesday for att sedan ata gronsakssoppa och se the expendables. action movies ar alltid trakiga to be honest. nu ska jag studera! puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0